Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

IZC Korona - Polfinale Miss Slovenije 2017

11 junij 2017
IZC Korona  - Polfinale Miss Slovenije 2017

Za vstop v finale MISS SLOVENIJE se je na polfinalnem izboru v IZC Korona potegovalo osemnajst deklet, ki so se že pred izborom predstavile sejmu podjetništva. S tem so dobile poslovno priložnost za ideje na pripravo poslovnega načrta, ki ga bodo morale pripraviti finalistke. 

Dekleta, ki so se uvrstile v finale so: Laura Katarina Jularič, Špela Budič, Nina Rems, Tina Mede, Katja Gabrovec, Lara Stenovec, Monika Pfajfar, Elmedina Berisha, Lana Krajnc, Katarina Rondič, Nina Dolić in Sergeja Kržan.

PRIPRAVE
Priprave na polfinale Miss Slovenije so potekale v idiličnem in umirjenem okolju Gozda Martuljka, pet kilometrov iz Kranjske Gore, kjer sredi neokrnjene narave leži Špik, Alpine Healthness Resort. V projektu so združili zdrav način živlejnja z lepoto, ki jo ponuja neokrnjena narava.

IZBOR
Polfinalni izbor je potekal v IZC Korona, kjer so se dekleta predstavila v treh izhodih Slovenskih podjetij in modnih oblikovalcev.
1.IZHOD: Oblačila PUPPA (iz Murske Sobote)
2. IZHOD: Nancy Beachwear
3. IZHOD: The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy

V žiriji so bili:
Maja Taradi - aktualna Miss Slovenije
Mojca Simic Šolinc - direktorica podjetja Tosama
David Miško - direktor marketinga v podjetju Stroka.si - tehnološko strateški partner projekta
Mihaela Margan Kocbek – direktorica podjetja Glammodels
Katarina Strgar – vodja marketinga igralniško zabaviščnega centra Korona

Nastopajoči: Cole Moretti in Sašo Gačnik - Svarogov

Petnajst lepotic čaka nekaj priprav pred finalom, ki bo 9.septembra.

Ena prvih aktivnosti bo druženje na pikniku v Rimskih Termah, kjer bo potekala medijska predstavitev vseh deklet in priprave na finalni izbor, nato sledi pohod finalistk na Triglav,...


 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x