Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Priprave na Miss Primorske

10 maj 2017
Priprave na Miss Primorske

Po izboru Miss Štajerske, Miss Gorenjske in Miss Ljubljane se zdaj pripravlja nov regijski izbor na katerem se bo okronala Miss Primorske. 19.maja se bodo v Marini Portorož predstavila dekleta, ki se bodo potegovala v okviru projekta Miss Primorske za Miss Slovenije. V sklopu marine Portorož so za obiskovalce večera pripravili tudi poseben vikend paket Miss Slovenije, ki vključuje dvo dnevno bivanje z nočitvijo, zajtrkom in svečano večerjo v sklopu izbora. Pri projektu sodeluje tudi podjetje Starles, d.o.o. s svojim 3Maranom. Dekleta so ga že spoznala in so navdušena nad inovativnim produktom, namenjenim preživljanju prostih dni na morju, jezerih, rekah, bajerjih. 3Maran se v notranjosti ponaša s spalnico z direktnim pogledom na morje, prav tako je možen izhod direktno iz spalnice na zunanjo teraso in na morje. Ima kopalnico z veliko tuš kabino, wc –jem in kopalniškim blokom; otroško sobo z dvema ležiščema; kuhinjo z vsemi kuhinjskimi element. Je moderni prostor ki nudi veliko udobja. Lepotice, ki se bodo potegovale za naslov so imele že nekaj obveznosti. Pred fotografski objektiv jih je postavil fotograf Gregor Eržen v Marini Portorož, za stajling pa je poskrbela Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x