Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Miss Štajerske 2017

19 februar 2017
Miss Štajerske 2017

V hotelu Modn v Šentilju so izbrali Miss Štajerske v okviru Miss Slovenije. Dekleta so pred izborom uspešno predstavljala vinsko in kulinarično zgodbo ki se je odvijala v sodobni opremljeni prireditveni dvorani Mondena, primerni za poslovne sestanke, izobraževanja, poslovne in druge dogodke in v kateri je nato potekal še sam finalni izbor. Kandidatke za Miss Štajerske so se gostom in žiriji v sestavi direktorice podjetja TOSAMA - Mojca Šimnic Šolinc, David Miško (Stroka.si), Mihaela M.Kocbek (Glamm models), Ahac Pinter (Hotel & Casino Mond) in aktualna Miss Slovenije Maja Taradi predstavila v treh modnih izhhodih in sicer v oblačilih zimske kolekcije The Lie by JPZ, kopal nancy Beachwer ter večernih blek trgovine Allegria iz Maribora. Poslovni partnerji, ki so podprli dogodek sta Stroka.si, ki tehnološko spremlja dogajanje in podjetje Tosama z blagovno znamko Jasmin. Za glasbeno spremljavo pa sta ob hišnem bendu Miss Slovenije poskrbela še Frenk Nova in Alfi Nipič. Miss Štajerske za Miss Slovenije 2017 je postala Patricija Finster, prva spremljevalka je Lana Krajnc, druga spremljevalka je postala Tina Mede. Naziv Miss Fotogeničnosti je dobila Elmedina Berisha.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x