Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Goni Pony z Dewesoftom

7 junij 2022
Goni Pony z Dewesoftom

S podjetjem Dewesoft smo se prdružile retro dogodku Goni Pony, vse udeležence pa smo povabile, da se z nami pomerijo v vlečenju vrvi.

Slovensko in mednarodno podjetje Dewesoft, ki izdeluje instrumente za zajem podatkov, testiranje in merjenje je poslovni partner projekta Miss Slovenije. Njihove naprave in programska oprema se uporablja v najnaprednejših laboratorijih po vsem svetu, na sedežu v Trbovljah pa zaposluje najbolje inženirje, ki razvijajo inovativne produkte, ki pripomorejo k razvoju izdelkov, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju. 

Podjetje Dewesoft je tudi uradni pokrovitelj dogodka Red Bull Goni Pony 2022, nekateri izmed njihovih zaposlenih pa so se z retro Pony kolesi pognali na vrh Vršiča. V dolini, v Kranjski gori, se je podjetje predstavilo na promocijskem prostoru, kjer so bile prisotne aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić, Miss fotogeničnosti, Vladlena Salyayeva in finalistke Miss Slovenije 2022. Obiskovalci so se lahko fotografirali s Dewesoftovo termografsko kamero, ki je merila temperaturo telesa, prav tako pa so se lahko preizkusili v vlečenju posebne vrvi. Na vrvi so bili namreč nameščeni senzorji za merjenje sile in Dewesoftova robustna merilna naprava KRYPTON, s katero smo merili vlečno silo. Iskali smo namreč najmočnejšega tekmovalca, ki je vrv potegnil z največjo silo, kot tudi najmočnejšo ekipo, ki je lahko štela največ tri tekmovalce. Tekmovalci so v vlečenju vrvi lahko izzvali tudi naša dekleta. Uganete kdo je bil močnejši?

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x