Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Skrb za najmlajše občane Občine Braslovče

4 junij 2022
Skrb za najmlajše občane Občine Braslovče

Miss Slovenije Maja Čolić in aktualne finalistke projetka so obiskale vrtce v Občini Braslovče in pri tem spoznavale delo z otroci.

Vrtec, z usposobljenim kadrom, ima veliko prednosti pred drugimi oblikami varstva otrok, saj strokovni kadri z uveljavljenimi metodami poskrbijo, da otroci razvijajo različne sposobnosti kot so: razumevanje sebe in drugih, komunikacije, sprejemanje različnosti, sodelovanje, raziskovanje, itd. Proces vzgoje in izobraževanja je celostno dogajanje, v katerega so vključeni starši, vzgojitelji in širše okolje, otroci pa se v njih učijo oblikovanja dobrih navad in vrednot. 

Za otroke je izjemno pomembno, da redno hodijo v vrtec, saj življenje v vrtcu temelji na ritmu in ponavljanju ter zagotavlja občutek varnosti in sprejetosti, s tem pa tudi lažje socialne integracije. Otrok si tako močno razširi področje socialne dejavnosti, poveča število vrstnikov s katerimi se druži, ob kvalitetnem vzgojnem programu pa se širi tudi otrokovo intelektualno področje z novimi izkušnjami. 

Aktualne finalistke projekta Miss Slovenije so se tako na petkovo dopoldne pridružile najmlajšim občanom Občine Braslovče in z njimi izvajale različne aktivnosti. Za njih so pripravile kratke animacije, skupaj s strokovnim vodstvom vrtcev pa so izvajale različne gibalne vaje, plesale, risale in se z njimi pogovarjale o različnih tematikah, kot na primer kaj jih osrečuje in kaj si v življenju želijo početi.

Finalistke so skupaj z aktualno Miss Slovenije, Majo Čolić obiskale tri javne vrtce, ki se nahajajo v Občini Braslovče - Trnava, Letuš in Braslovče in enega zasebnega, vrtec Bambi, v Parižljah. V javnih vrtcih Občine Braslovče je dekleta obiskal in pozdravil tudi ravnatelj Boštjan Bradeško, v vrtcu Bambi pa je dekleta nagovorila direktorica vrtca, Taja Steblovnik.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x