Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Svetovni izbor, Miss World, prestavljen

16 december 2021
Svetovni izbor, Miss World, prestavljen

Organizatorji svetovnega izbora Miss World, so finalni izbor tekmovanja za Miss sveta, ki bi moral potekati 16. decembra prestavili za obdobje največ 90 dni.

Maja Čolić, ki je bila letos 27. junija 2021, v Hrastniku okronana za Miss Slovenije 2020/21 se je v preteklem mesecu udeležila priprav na svetovni izbor Miss sveta v Portoriku. Maja se je s svojo mažoretno plesno točko uvrstila med top 27 v “talent showu” in med top 24 v športnem izzivu. 

Finalna prireditev Miss sveta, s katero naj bi kandidatke zaključile svoje enomesečne priprave, dne 16.12., je bila odpovedana in prestavljena za obdobje maksimalno 90 dni zaradi varnosti in zdravja kandidatk, osebja, produkcijske ekipe kot tudi gledalcev, ki bi si prireditev ogledali v živo.

»O odpovedi finalne prireditve in morebitnega zamika samega finala menim, da je zdravje na prvem mestu in da je bolje, da ne tvegamo, po drugi strani pa je finalni večer tisto, kar je vsaka izmed deklet čakala, se pripravljala, si želela … Osebno si želim, da se finalni večer realizira, če to pomeni, da vse še enkrat ponovimo čez par mesecev, sem pripravljena. V tem trenutku imam mešane občutke. Potrebujem nekaj dni, da vse dojamem in si ustvarim objektivno mnenje o celotni situaciji,« je povedala aktualna Miss Slovenije Maja Čolić.

Foto: osebni arhiv

Name:
Email:
Subject:
Message:
x