Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Maja Čolić je odpotovala v Portoriko

20 november 2021
Maja Čolić je odpotovala v Portoriko

Aktualna Miss Slovenije 2020/21, Maja Čolić, je odpotovala v San Juan, na karabski otok Portoriko. Tam jo čaka en mesec priprav na svetovni izbor Miss World.

Majine kovčke, znamke Bags&More, so z vsem kar bo Maja potrebovala za skoraj mesec bivanja v Portoriku, napolnili poslovni partnerji projekta.

Slovensko podjetje Tosama je Maji priskrbelo higienske in kozmetične izdelke, kot ambasadorka blagovne znamke Jasmin, pa bo Maja s sabo odnesla tudi Jasmin Nature, bombažne robčke, s katerimi bo obdarila kandidatke za Miss sveta. Za izdelke za nego telesa in las je poskrbelo podjetje Essentiq. Poročni kotiček je s svojo celovito ponudbo večernih oblek poskrbel, da bo Maja blestela na prav vsakem gala dogodku, za finalni izbor pa so zanjo pripravili tudi prav posebno večerno obleko. Družbeno odgovorna blagovna znamka More Than Beauty je v Majine kovčke dodala kreativna vrhnja oblačila in sofisticirane modne dodatke in tudi darilo, ki ga bo podarila na dobrodelnem večeru. Podjetje Lisca je priskrbelo vrhunsko spodnje perilo, folklorna skupina SAVA Kranj pa je Majo opremila s tradicionalno gorenjsko narodno nošo, s katero se bo predstavila na dogodku “Dances of The World”. Kot ambasadorka projekta S teboj lahko, VDC Zasavja, bo vsebino projekta predstavila tudi na svetovnem izboru pod kategorijo Beauty with a Purpose. Da pa bo Maja med pripravami na svetovni izbor ostala povezana s Slovenijo, je poskrbela skupina Stroka.si - trgovina, kjer nudijo računalniško opremo vrhunskih blagovnih znamk in ji tako podarila tablični računalnik.
 
Svetovni izbor za Miss sveta bo potekal 16.12.2021 v San Juanu, Portoriku. Maji želimo veliko uspeha pri zastopanju Slovenije na svetovnem izboru Miss World!

Foto: osebni arhiv

Name:
Email:
Subject:
Message:
x