Zadnje novice

Kako sanje spremeniti v resničnost

9 april 2024
Kako sanje spremeniti v resničnost

Ali ste vedeli, da so ponedeljki pravi mojstri začetkov? Vsak ponedeljek nam predstavlja svež začetek, novo perspektivo in razmislek o tem, kam želimo iti v prihodnosti. Vsaka ponedeljek nas opominja, da imamo moč in priložnost za ustvarjanje boljšega jutri.

Svoje sanje pa so v ponedeljek 8.4.2024 v pomladnem popoldnevu polfinalistke Miss Slovenije 2024, v prostorih podjetniškega inkubatorja Katapult, skozi delavnico imagineeringa spremenile v jasne cilje in začrtale svoje prve korake to uresničitve le teh.

S strokovno pomočjo dr. Jureta Kneza, predsednika podjetja Dewesoft, so razmišljale kaj si želijo v življenju, kakšna je njihova dodana vrednost, kaj lahko same doprinesejo k dosegu svojih ciljev, kaj jim je pomembno v njihovem privatnem življenju in kako lahko svoje strasti in znanje združijo v uspešno poslovno kariero.

Ko so dodobra razmislile o svoji prihodnosti in poiskale korake do uresničitve zadanih ciljev, so svoje ideje predstavile tudi svojim sotekmovalkam v 3-minutnih predstavitvah. Vsa dekleta so se več kot odlično izkazala.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale