Zadnje novice

Inovativni svet proizvodnje kovinskih izdelkov v Kovinoplastiki Lož

1 marec 2024
Inovativni svet proizvodnje kovinskih izdelkov v Kovinoplastiki Lož

Polfinalistke Miss Slovenije 2024 so preživele zanimiv in poučen dan v Kovinoplastiki Lož, kjer so dobile poglobljen vpogled v inovativni svet proizvodnje kovinskih izdelkov in ogromno znanja, ki jim je omogočilo razumevanje natančnosti, visoke kakovosti in trajnostne vizije kateri strmi podjetje.

Dan se je začel z uvodnim predavanjem, ko je dekleta pozdravila direktorica Kovinoplastike Lož mag. Meta Zaler in jim na kratko predstavila vizijo podjetja in njihovo prepričanje »Uspeh je v ljudeh«. Sledilo je poznavanje blagovnih znamk Alveus, Arx in Kovinotools ter njihovih direktorjev.


Kovinoplastika Lož je mednarodno podjetje z dolgoletno tradicijo, usmerjeno v zadovoljevanje potreb uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih. Organizirani so kot družba z omejeno odgovornostjo s tremi profitnimi centri, sektorji in s številnimi hčerinskimi podjetji doma in v tujini. Kovinoplastika Lož sledi strategiji trajnostne rasti in inovacij v proizvodnji kovinskih izdelkov. Z osredotočenostjo na visoko kakovostne izdelke ter nenehno tehnološko posodabljanje svojih proizvodnih procesov, podjetje uveljavlja vodilno vlogo na trgu.

Kot že omenjeno Kovinoplastika Lož verjame v svoj slogan #Uspeh je v ljude« in se trudi, da zaposleni delujejo v spodbudnem okolju, kjer so visoko cenjene vrednote kot so timsko sodelovanje, strokovnost, odgovornost in zavzetost za kakovost. Podjetje spodbuja nenehno učenje ter razvoj zaposlenih, s čimer gradi trden temelj za dolgoročno uspešnost in inovativnost.

Dekleta so si tako ogledala vse tri proizvodnje, izvedele veliko o njihovem načinu dela in znanju potrebnem za delovanje takšnega podjetja. Domov pa so odkorakale z izzivom, da podjetje na inovativen način predstavijo tudi vam, zato spremljajte naša socialna omrežja, kjer bodo objavljene njihove predstavitve.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale