Zadnje novice

Svetovni pokal I Feel Slovenia

28 maj 2023
Svetovni pokal I Feel Slovenia

Minuli vikend je v Slovenj Gradcu na Koroškem potekal I Feel Slovenia, svetovni pokal v slalomu na rolerjih. Dogodku smo se tradicionalno, z namenom podpiranja mladih slovenskih športnikov pridružili tudi pri projektu Miss Slovenije. 

Pri projektu Miss Slovenije, ki deluje pod sloganom “Podpirajmo slovensko, podprimo Slovenijo”, se med drugim zavzemamo, da podpremo mlade slovenske športnike. Aktualna Miss Slovenije, Vida Milivojša, je v petek obiskala Slovenj Gradec, kjer je Smučarski klub Vuzenica organiziral svetovno prvenstvo v slalomu na rolerjih - I Feel Slovenia World Cup Inline Slalom 2023.

vida milivojša na svetovnem pokalu v slalomu na rolerjih
Aktualna Miss Slovenije, Vida Milivojša je spodbujala mlade športnike

Svetovno prvenstvo v slalomu na rolerjih je edinstveni dogodek v Sloveniji, med količki pa se je pomerilo več kot 120 tekmovalcev iz 10-ih različnih držav sveta. V treh dneh se je združil šport, zabava, ekologija, lokalna kulinarika in zdrav način življenja. Dogajanje je potekalo na dveh lokacijah - tekmovanje na asfaltni progi na Gradišču in osrednje dogajanje v centru na prireditvenemu prostoru v Slovenj Gradcu.

nagovor miss
V nagovoru je aktualna Miss Slovenije izrekla toplo dobrodošlico v Sloveniji

V petek je potekal prvi dan treninga, ko so se tekmovalci preizkusili na asfaltni progi na Gradišču. Aktualna Miss Slovenije, Vida Milivojša je prvi dan spodbujale tekmovalce in jim na otvoritveni slovesnosti zaželela dobrodošlico v Sloveniji ter veliko sreče na tekmovanju. Vida, kot ambasadorka Slovenije je tekmovalcem iz tujine predstavila državo, najdli pa so ji lahko tudi na promocijskem prostoru I feel Slovenia. V soboto je potekal pokal Slovenije v nedeljo pa glavna trekma za svetovni pokal, kjer je slavila nemška ekipa.

zmagovalna ekipa
Zmagovalna ekipa je bila Nemčija

Tekme in dogajanje je v živo prenašala Skupina stroka.si, strateški in tehnološki poslovni partner projekta Miss Slovenije in ekipa najboljših strokovnjakov na področju IT rešitev.

stroka si
Skupina stroka.si je bila z nami na progi

Foto: Arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale