More Than Beauty

More Than Beatuy

 

More Than Beauty je vsebinski partner projekta Miss Slovenije in dekletom ponuja priložnosti, znanja in izkušnje. V skupnem sodelovanju organiziramo dogodke ter izobraževanja za kandidatke Miss Slovenije. Projekt More Than Beauty je zasnovan kot močna zgodba povezovanja, priložnosti in možnosti za ljudi, okolja, ideje in inovativne produkte, kandidatkam pa ponuja dodano vrednost.

 

Izobraževanja, ki jih More Than Beauty organizira skupaj z Miss Slovenije, zajemajo različne segmente in so zasnovana tako, da dekletom ponujajo informacije, ki so za njih relevantne. Projekt Miss Slovenije vključuje mlada dekleta, ki svoj karierni razvoj šele začenjajo, zato jim More Than Beauty v prvem segmentu ponuja predvsem podjetniški razvoj. Pri tem so deležna predavanj na področju marketinga, organizacije in javnega nastopanja. Slednja so ključnega pomena za vsa dekleta, ki si želijo delati v poslovnem svetu. Kandidatkam, ki imajo lastne, kreativne ideje zagotavlja pomoč pri razvoju ter jim ponudi realizacijo njihovih zamisli. Nudi jim tudi izobraževanja na temo kako ustvariti in uresničiti svoje vizije, prav tako pa jim svetuje pri oblikovanju njihovega pet letnega poslovnega načrta. Kandidatke spodbuja h kreativnemu razmišljanju, ter mišljenju izven okvirjev, ki jim bo v življenju večkrat pomagal stopati iz povprečja. Projekta skupaj organizirata različne dogodke, nekateri izmed njih pa so tudi dobrodelni. Drugo področje, ki ga ponuja More Than Beauty pa je lepota in zdravje, vendar si pri tem prizadevamo ponuditi več kot zgolj površinsko lepoto. Verjamemo, da je vsaka izmed deklet čudovita na svoj način, iz nje pa želimo izraziti in ji pomagati poiskati le najboljše. Skupaj s strokovnjaki na svojih področjih More Than Beauty organizira tečaje ličenja, oblikovanja pričeske in stiliranja ter tako dekletom ponudi praktične nasvete glede urejanja svojega zunanjega videza. Velik poudarek daje na negi ženskega telesa in kože. V svoj nabor vključuje predavanja o zdravi prehrani in pozitivni samopodobi, ki sta ključna pri uveljavljanju zdravega življenjskega sloga. Ob vsem tem pa dekletom nudi tudi odskočno desko za delo v modi, manekenstvu in na televiziji.

 

Poleg vsega naštetega More Than Beauty ponuja tudi produkte različnih ustvarjalcev, ki težko korakajo ob boku velikih multinacionalk. V svoj krog zato vabi predvsem kreativne posameznike, katerim želi ponuditi svoje znanje, izkušnje, pomoč in predvsem priložnosti, da skupaj ustvarijo edinstveno zgodbo. Več o More Than Beauty pa najdete na spodnji povezavi:

 

www.morethanbeautyworld.com

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Novice

Lara Kalanj, Miss Slovenije 2018, o njenem potovanju po ZDA in Mehiki s poslovnim partnerjem projekta Dewesoft-om

16 december 2019
Lara Kalanj, Miss Slovenije 2018, o njenem potovanju po ZDA in Mehiki s poslovnim partnerjem projekta Dewesoft-om

 

S predajo krone se moja pot pri projektu Miss Slovenije ni zaključila.

 

Oktobra sem s poslovnim partnerjem Dewesoft in nosilko licence Jelko Verk odpotovala ''čez lužo'', kjer smo se skupaj udeležili dveh mednarodnih sejmov.

Dewesoft je podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem programske opreme, elektronskih komponent in merilnih inštumentov za različne sisteme in je eno izmed vodilnih na svojem področju.

 

Sejma sem se tako lahko udeležila tudi jaz, poleg tega pa sem imela možnost spoznati dve izjemni državi. Združene države Amerike in Mehiko.

 

Najprej smo potovanje začeli v Združenih državah Amerike, kjer smo se v Las Vegasu udeležili mednarodne telemetrične konference ITC, na kateri so bila prisotna vsa znana imena vesoljske tehnologije, vključno z našim slovenskim podjetjem. Po uspešno zaključeni konferenci smo imeli nekaj časa, da si ogledamo in raziščemo to prečudovito mesto, ki nikoli ne spi. Bili smo precej aktivni, saj smo na pot krenili z mislijo '' Spali bomo doma'' in si za to ogledali veliko stvari. Prvi dan smo sončni vzhod pričakali na čudovito rdečih Red Rocksih, katere smo preplezali, naredili izlet v Valley of Fire, ogledali smo si dve predstavi, občudovali smo mogočne stavbe, ki so se raztezale nad nami na glavni ulici ''The Strip'', pa še in še…

 

Pot smo iz Las Vegasa nadaljevali v Mehiko, kjer je potekal še drugi sejem. Prost vikend smo izkoristili ob obali, v mestu Puerto Vallarta in ga ob toplem vremenu in ritmu glasbe preživeli nadvse lepo. Naslednjih nekaj dni je bilo delavnih, saj smo bili prisotni na sejmu SITEC v Leonu, kjer smo predstavljali različne izdelke in storitve podjetja. Kljub delu pa smo si vzeli čas za raziskovanje skrivnostne dežele in njihove kulture. Sprehajali smo se po mehiških ulicah, jedli tradicionalno hrano na tržnicah, ki je precej pekoča, prisluhnili smo glasbi in se naučili nekaj osnovnih korakov salse.

 

Če bi me tujec, ki še nikoli ni doživel Mehike, povprašal po vtisih, bi mu jo z največjim veseljem predlagala za naslednjo destinacijo potovanja. Že takoj je viden nižji standard, kot smo ga vajeni v Sloveniji, vendar me kot turistko to ni prav nič zmotilo. Ravno obratno! Prebivalci so vedno dobre volje, pripravljeni so pomagati, atmosfera je prijetna in energična, utrip mest je nekaj posebnega in je nekaj, kar bi moral doživeti čisto vsak, ki ima to možnost.

 

Vtisi in spomini s potovanja so izredno lepi. Hvaležna sem za novo izkušnjo in hvaležna za ljudi, ki so mi jo pomagali oblikovati.

 

Lara Kalanj, Miss Slovenije 2018

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!