More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Novice

Finalistke na fotografiranju v HSE Energetski družbi Trbovlje

8 avgust 2018
Finalistke na fotografiranju v HSE Energetski družbi Trbovlje

Tu nastale fotografije bodo uporabljene za njihovo uradno predstavitev v medijih in glasovanja na socialnih omrežjih projekta. Hkrati pa bodo koristile tudi novi nosilki naziva Miss Slovenije za Miss Sveta, ki jih bo potrebovala na svetovnem izboru na Kitajskem.

“Drži, da smo letošnje finalistke Miss Slovenije fotografirali v Termoelektrarni Trbovlje, vendar ni naključje, da smo izbrali to lokacijo. Trbovlje ima velik potencial v smeri industrijskega turizma in škoda bi bilo, da ostane neopaženo. Na splošno je to regija, ki jo preveč zapostavljamo. In ravno to želimo skozi naše prizadevanje izpostaviti”, je pojasnila organizatorka tekmovanja Miss Slovenije Jelka Verk.
Lepotice so na fotografiranju združile zasavsko ozadje z izjemnim delom domače oblikovalke Marjete Hribar, ki ustvarja pod blagovno znamko Kuolmi. Nakit je izdelan iz 10 milijonov let stare okamenine, premoga, ki ga oblikovalka sama nabere, obdela in oblikuje v dovršene kose nakita. Z njimi je bilo tudi podjete Alpina, za pričeske pa je poskrbela ekipa Spaspace iz Celja ter kozmetika Evagarden.

Uradni fotograf slikanja: Grega Eržen/ Studio Solis.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!