More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Novice

Znova osvojili najvišji vrh Slovenije!

Finalistke Miss Slovenije 2018 so se povzpele na Triglav

8 avgust 2018
Znova osvojili najvišji vrh Slovenije!

Vzpon na Triglav je letos znova združil tako partnerje projekta kot finalistke Miss Slovenije, ki so skupaj povezali vse segmente slovenske zgodbe. Vzpon na Triglav je za finalistke le ena izmed mnogih preizkušenj na poti do naziva Miss Slovenije. Namen, zdaj že druge, tovrstne odprave pa je predvsem povezovanje slovenskih podjetij s ciljem ustvarjanja novih poslovnih priložnosti in inovativnih projektov.
»Letos smo se povzpeli na Triglav predvsem z namenom, da bi Slovence vzpodbudili k sodelovanju in pomoči drug drugemu, saj smo le na ta način lahko konkurenčni in močnejši v konkurenci drugih držav po svetu«, je na vrhu Triglava poudarila Maja Zupan, aktualna Miss Slovenije in obraz modne kolekcije Alpina. Podjetje Alpina že drugo sezono sodeluje v projektu Miss Slovenije, tudi na področju razvoja modne obutve. Obutev Alpina, ki jo že več kot sedemdeset let nosijo zadovoljni uporabniki doma in po svetu, je prva in edina izbira finalistk miss Slovenije 2018. Poleg žirovske Alpine je v zgodbo Miss Slovenije že drugo sezono zelo aktivno vpletena tudi Tosama, eno redkih slovenskih podjetji s proizvodnjo izdelkov, ki so namenjeni prav ženskam. Na Triglav so se podali še skupina Stroka.si, Iglu šport, ki je prispeval čelade in čelne svetilke, podjetje Carso...
Gorska vodnika Dušan in Nataša Grabnar sta poskrbela za varnost na poti celotne več kot 45-članske ekipe, Matic Vizjak s Kmetije Vizjak pa je za udeležene pripravil slovenski zajtrk.
Velika odprava projekta Miss Slovenije je na Triglavu zagotovo pustila svoj pečat. Največjega pomena pa so nove poslovne ideje in načrti, ki so jih člani skoraj 50-članske odprave skovali za v prihodnje.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!