More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Izdelale unikatne velikonočne pirhe

2 april 2018
Izdelale unikatne velikonočne pirhe

Kandidatke so bile del dogodka Naj pirhi Slovenskih novic, kjer so s svojimi lastnoročno izdelanimi pirhi ozaveščale o pomembnosti slovenske kulturne dediščine.

»Veliko noč običajno preživim v krogu družine. Skupaj pobarvamo pirhe, spečemo prato in potico ter jih skupaj z ostalimi velikonočnimi dobrotami v pleteni košari odnesemo na blagoslov v cerkev. Vsem veliko veselja prinese tudi skrbno pripravljena, dobrot polna miza za velikonočni zajtrk. Popoldan pa po navadi preživimo ob druženju in igranju raznih iger,« pove Maja.

»Barvanje pirhov je bilo vedno moje najljubše opravilo, saj zelo rada ustvarjam, prav tako sem rada sodelovala pri aranžiranju krožnikov s hrano in pripomogla k boljšemu izgledu celotne mize,« še doda Maja.

Pri projektu Miss Slovenije so velik poudarek namenili tudi ohranjanju slovenske kluturne dediščine in prav na to temo so kandidatke letošnjega izbora pripravile svoje pirhe.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale