More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

S Tosamo do izziva na polfinalnem večeru

Priprave na polfinalni večer

19 april 2018
S Tosamo do izziva na polfinalnem večeru

Kandidatke projekta Miss Slovenije so nedavno obiskale podjetje Tosama v Viru pri Domžalah, kjer je sedež podjetja. Tam so se udeležile posebnega predavanja, kjer jih je spremljala tudi aktualna Miss Slovenije Maja Zupan, ki je tudi uradni obraz podjetja. Dekleta so dobila poseben izziv, ki jih bo čakal do polfinalnega izbora, ki bo letos 4.maja v Marini Portorož.

V podjetju Tosama so kandidatke spoznale njihovo več kot devetdesetletno proizvodno tradicijo. Danes v tujini prepoznano modern podjetje že od leta 1923 razvija, izdeluje in prodaja higienske in medicinske izdelke. Večino teh izdelkov so razvili doma, saj menijo, da si potrošniki in uporabnice zaslužijo stalno skrb, odgovoren odnos in zanesljivo kakovost. Iz njihovih proizvodnih hal dnevno prihajajo tamponi, vložki in množica vat. Izdelujejo pa vse tisto, kar mora biti pri roki ob oskrbi ran in poškodb, za potrebe dojenčkov pa pri njih različne stvari najdejo tudi mlade mamice. In kot podjetje se skrbno obnašajo tudi do odpadnega materiala. Le tega bodo skrbno uporabile tudi kandidatke pri izdelavi večerne obleke. Na temo recikliranja iz odpadnih materialov podjetja Tosama bodo oblikovala obleke v katerih se bodo predstavila 4.maja v Marini Portorož.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale