More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Predstavitev kandidatk Miss Slovenije 2018

Uradno srečanje poslovnih partnerjev in kandidatk izbora Miss Slovenije 2018

20 marec 2018
Predstavitev kandidatk Miss Slovenije 2018

Po lanskoletnem izboru, kjer je krono najlepše prejela Maja Zupan, bo v letošnjem letu izbor znova poskrbel za nekoliko drugčano predstavitev izbranih deklet, ki se bodo tekom priprav na polfinalni izbor predstavila v različnih zgodbah.

Projekt Miss Slovenije z letom 2018 znova napoveduje nove projekte, s katerim bodo v ospredje postavili Slovenijo, slovenske izdelke, slovenske pokrovitelje, slovenske oblikovalce, domače glasbenike, avtorje, slovensko podjetništvo, sam slovenski turizem in slovenske blagovne znamke.

Aktualna Miss Slovenije Maja Zupan je z veliko ekipo v Rimskih Termah sprejela nove kandidatke, ki so se predstavile v okviru projekta Miss Slovenije. Skupaj so znova nastopili pod sloganom: Podpirajmo slovensko, podprimo Slovenijo.

»Projekt vsako leto gradimo na zastavljenih temeljih, na vsebini, povezovanju in dodano vrednostjo. Zdaj več ne govorimo o tem, da je to zgolj lepotno tekmovanje. Lepota je zajeta v delu procentov, vse ostalo pa so segmenti, kot so: podjetništvo, humanitarno področje, turizem, moda...,«
je povedala Jelka Verk, nosilka licence Miss Slovenije za Miss World.

»Na tem mestu bi se tudi zahvalila vsem poslovnim partnerjem, ki so nas podprli in verjeli v našo zgodbo ter se v njej tudi prepoznali. Zastavili smo nov koncept in poslovni partnerji se vidijo v tej zgodbi in skupaj z njimi gradimo zgodbo na pravo mesto, boljšo, kot je kadar koli bila,« je povedala Maja Zupan – aktualna Miss Slovenije 2017.

Polfinalni izbor v okviru Miss Slovenije za Miss World bo 3.maja v Marini Portorož.

FOTO: Studio Solis / Grega Eržen


POSLOVNI PARTNERJI PROJEKTA SO:
TOSAMA z blagovno znamko Jasmin
SKUPINA STROKA.SI – strateški tehnološki partner projekta
 DEWESOFT
 RIMSKE TERME
 MARINA PORTOROŽ- gostitelj polfinalne prireditve
ALPINA
 PROKOZMETIKA – s kozmetiko EVAGARDEN
 KOZMETIČNI SALON – PURE PRIVE STUDIO
 SPA SPACE – ZORAN PASARIČ
 podjetje CARSO – s prehranskim dopolnilom Algea
 STUDIO SOLIS – uradni fotograf projekta Grega Eržen
 MATEJA KAVČNIK – uradna vizažistka projekta
 VINA ŠČUREK – uradni vinar projekta
 NANCYBEACWEAR – kopalke
 SAŠO GAČNIK “SVAROGOV” skrbi za segment slovenske glasbe
THE LIE by JPZ – JERNEJA PODBEVŠEK ZHEMBROVSKYY
GLAMMODELS – MIHAELA MARGAN KOCBEK
 MARJETA HRIBAR - Kuolmi Marjeta Hribar nakit iz premoga

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale