More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Novice

Miss Slovenije Maja Zupan obraz kolekcija Alpina pomlad poletje 2018

Kolekcija Alpina po skoraj desetih letih ponovno dobila svojo ambasadorko

19 februar 2018
Miss Slovenije Maja Zupan obraz kolekcija Alpina pomlad poletje 2018

V Alpini so posebej za finalni izbor Miss Slovenije 2017 razvili in izdelali nov model elegantnega salonarja in sandala z visoko peto, kar predstavlja poseben mejnik v sedemdesetletni zgodovini Alpine. Alpina je namreč prvič v zgodovini razvila in izdelala salonko z dvanajst centimetrsko peto. Miss Slovenije Maja Zupan je postala ambasadorka slovenske blagovne znamke Alpina, ki to pomlad na police postavlja popolnoma prenovljeno kolekcijo ženske modne obutve

Maja je na svetovni izbor Miss sveta na Kitajskem že odpotovala v čevljih Alpina in tako preizkusila le nekaj modelov, ki so v žirovski tovarni nastali v sodelovanju z novim italijanskim dizajnerjem Alessandrom Borella, ki za Alpino kreira nove modele trendovske obutve, namenjene sodobnim, tudi mlajšim uporabnicam, katere, poleg naravnih materialov, udobnega kopita in kakovostne izdelave, prisegajo tudi na modne trende. 

Maja Zupan je nad Alpininimi novostmi navdušena že od prvega dne, ko se je z njimi srečala v žirovski tovarni in ko si je lahko od blizu pogledala tudi postopek izdelave obutve.  Ker je Maja predstavnica mlade generacije deklet, ki se bolje kot v visokih petkah znajdejo na družabnih omrežjih, pa Maja v sodelovanju z Alpino že pripravlja stilski izziv, ki se bo v prvi polovici marca zgodil na Facebook strani Alpina fashion. Spremljajte, z malo poguma lahko osvojite čisto pravi 'modni portfolio'.

Več na: ALIPINA

Foto: Studio Solis

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!