More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Novice

Miss Slovenije 2017 je postala Maja Zupan

Izbrana nova Miss Slovenije 2017

10 september 2017
Miss Slovenije 2017 je postala Maja Zupan

Za lepotni naslov se je na finalni prireditvi potegovalo 15 deklet iz vse Slovenije in
finalistke letošnjega izbora so bile:
Lana Krajnc (Maribor), Katja Gabrovec (Kranj), Tina Mede (Maribor), Ariana Hodžič (Koper), Patricija Finster (Police), Maja Zupan (Britof pri Kranju), Monika Pfajfar (Poljane nad Škofjo Loko), Lara Stenovec (Jezersko), Elmedina Berisha (Celje), Katarina Rondič (Vipava), Nina Dolič (Lucija), Špela Budič (Kranj), Laura Katarina Jularič (Borovnica), Sergeja Keržan (Brežice) in Nina Rems (Trzin).

Miss Slovenije je tako postala Maja Zupan, ki je prejela tudi lento Miss osebnosti, katero so izbrala dekleta in ekipa projekta Miss Slovenija.
Prva spremljevalka je postala Lana Krajnc, ki je osvojila tudi naziv Miss NOVA.
Druga spremljevalka pa Patricija Finster, ki je prav tako prejela še naziv Miss Slovenskih novic.
Miss fotogeničonsti je po zbranih facebok glasovih prejela Nina Dolič.

GLASBENI PROGRAM:
Gostje so na prireditvi lahko uživali v glasbenem programu Saša Gačnika – Svarogov, Nuške Drašček, Reper Zlatko, Žan Serčič in Leja Veneti.
Plesna skupina Jaydance studio z društvom Sonček Celje.

POKROVITELJI PROJEKTA/ NAGRADE
Projekt Miss Slovenije bo letošnji zmagovalki izbora znova ponudil številne možnosti na področju podjetništva, kulturnega sodelovanja in izobraževanja.
Nova Miss Slovenije bo:
- postala obraz blagovne znamke Jasmin Nature, podjetja Tosama
- postala obraz blagovne znamke QuickShoelace
- prejela izobraževanje v okviru šole ličenja
- prejela izobraževanje v okvirju javnega nastopanja Glammodels
- prejela štipendijo podjetja Dewesoft Podjetje Dewesoft ponuja svojo infrastrukturo in znanje mladim podjetnikom skozi projekt Katapult in s tem povezuje izkušnje na eni strani ter mladostno zagnanost na drugi strani. Zato so se v Dewesoftu odločili, da podelijo štipendijo Miss Slovenije 2017 in s tem dajo možnost zmagovalki, da pridobi znanje ter izkušnje v sodelovanju z gospodarstvom.


Podporniki projekta:
Projekt so podprli poslovni partnerji, med njimi Skupina Stroka.si, ki je strateški tehnološki partner projekta, Tosama z blagovno znamko Jasmin in kozmetika Paese, Dewesoft, Marina Portorož, Alpina, Studio Solis, The Lie by Jerneja Podbeškek Zhembrovskyy ter agencija Glammodels. 

OBLAČILA NA FILNALNEM IZBORU:
1. izhod tekmovalk -  Oblačila Puppa in salonarji Alpina
2. Izhod tekmovalk - Nancy Beachwear kopalke in in sandali Alpina
3. Izhod tekmovalk - V večernih oblekah in dodatkih blagovne znamke The Lie by JPZ in sandal Alpina

Uradni vizažistki projekta Mateja Kavčnik in Petra Kodela, za pričeske je poskrbela ekipa Zoran HairSpa iz Celja
Uradni fotograf projekta Grega Eržen, Studio Solis


»Miss Slovenije je več kot lepotno tekmovanje. Lepota je le majhen del celote, ki jo tvorijo različni segmenti. Dekleta dobijo nove izkušnje, možnosti in priložnosti, od njih pa je odvisno, ali jih bodo znala izkoristiti. Želela bi se zahvaliti vsem poslovnim partnerjem, ki so nas v letu 2017 podprli in verjeli v našo zgodbo, ter se v njej tudi prepoznali!«
Jelka Verk, lastnica licence Miss Slovenija za Miss World

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!