Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Na predstavitvi Alpine

Odprava na Triglav s slovenskim podjetjem Alpina!

8 julij 2017
Na predstavitvi Alpine

V ospredju projekta Miss Slovenije za Miss World je naslednje poglavje – pohod na Triglav, ki ga bodo izpeljale finalistke Miss Slovenije 2017 v sodelovanju s podjetjem Alpina in s katerim bodo izpostavile slovenske lepote ter slovenski turizem. 

V ta namen so lepotice obiskale Žirovsko podjetje Alpina, ki je eden izmed vodilnih proizvajalcev športne obutve, in ki se je pridružil projektu odprave na Triglav. Finalistke so v Alpini spoznale podjetje, ki se ponaša s 70 let uspešnega delovanja in je eno izmed vodilnih proizvajalcev športne obutve. Konec junija so si v žirovski tovarni Alpina ogledale, kako nastane planinski čevelj, s katerim se bodo opravile na Triglav.
»Moda je v športu in šport je v modi«, je tudi slogan, ki bo v sodelovanju z Alpino obul kandidatke Miss Slovenije za vzpon na Triglav. Na finalnem izboru septembra pa se bodo lepotice predstavile tudi širši javnosti v modnih čevljih priznane blagovne znamke Alpina.

Pohod se bo odvijal 19. in 20.julija in v ospredju bodo finalistke imele nalogo izpostavili lepote Slovenije. Lepoticam se bo pridružila tudi aktualna Miss Slovenije Maja Taradi, ki se bo prav tako v čevljih Alpina podala na največji izziv sezone Miss Slovenije 2017.

Alpina pri razvoju pohodne obutve veliko pozornosti namenja udobju, kakovostni izdelavi in funkcionalnosti obutve, ki omogoča predvsem varno hojo v hribe. Žirovski gojzar se je s svojo bogato 70.letno tradicijo vpisal med svojevrstne legende.  Z Vikijem Grošljem in prvo jugoslovansko odpravo  so čevlji, ki jih je Alpina izdelala posebej za ta vzpon,  leta 1979 osvojili Everest, najvišji vrh sveta. Viki Grošelj je v čevljih Alpina osvojil najvišje vrhove Nepalske Himalaje. Legendarni žirovski 'gojzar', ki letos praznuje 70-letnico ima svetlo prihodnost, saj so v teku že novi  novi razvojni projekti 'outdoor' obutve Alpina. Alpina Outdoor bo poleg že obstoječih kategorij dobila popolnoma novo. Gre za skupino obutve Light Hiking (Lahka pohodna obutev), za katero razvijamo nova kopita, prilagojena posebej za moška in ženska stopala. S tem projektom bo Alpina Outdoor, tako v tehnološkem kot oblikovalskem pogledu, stopila v stik s sodobnimi smernicami, ki jih narekuje mednarodni trg. Poleg že prej omenjenega razvoja novega kopita, se razvija tudi nov podplat in zgornji deli. Devet novih modelov  (tri mid cut in šest low-cut) bodo uradno predstavili javnosti na sejmu Outdoor v Friedrichshafenu leta 2018.  

Foto: Grega Eržen/StudioSolis.si

Name:
Email:
Subject:
Message:
x