POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Miss Slovenije 2018 Lara Kalanj

Leto, v katerem sem imela čast nositi laskav, a odgovoren naziv, je bilo zame najlepše do sedaj. Projekt Miss Slovenije mi je v življenju definitivno pomagal in doprinesel veliko dobrega. V tako kratkem času sem spoznala ogromno ljudi z jasno začrtanimi cilji, prepotovala sem tri celine in se med potovanji veliko naučila. Med letom sem pridobila najrazličnejša znanja, ki mi bodo koristila v vsakdanjem življenju in tako gradila na sebi ter se osebnostno razvijala. Bila sem obdana z ljudmi, ki imajo drugačen pogled na svet, razmišljajo izven okvirjev, so angažirani in jim ovire ne predstavljajo problemov ampak izzive. Takšno miselnost sem prevzela tudi sama in tako postala samozavestnejša kot sem kadarkoli bila. Poleg vsega tega mi tudi javno nastopanje in zavzemanje za svoj prav ne predstavljata več ovir. Spremenila sem tudi svoj način razmišljanja, kajti vsemu sedaj pridem nasproti z odprto glavo. Iz vsake situacije in izkušnje poskušam izluščiti, kar je zame in moj razvoj najboljše.  Predaja krone pa zame ni predstavljala konca, temveč začetek nečesa novega, saj pri projektu, v sicer drugačni vlogi še naprej ostajam. In prav to je nekaj najlepšega. Možnosti za nadaljnjo delo in razvoj so vedno odprte v željenem segmentu,  če se za to pokaže želja in volja.


Projektu sem nedvomno dodala del sebe in z njim dihala. Vsako stvar sem naredila z veseljem, kajti z zgodbo sem se poistovetila. Ker se zavedam, kako pomembno je medsebojno povezovanje in podpiranje, sem k temu nagovarjala prebivalce po različnih krajih v Sloveniji in jim skušala predstaviti zgodbo projekta, ki deluje na najrazličnejših področjih. Sodelovanje pri projektu toplo priporočam vsem dekletom, ki se vidijo v naši zgodbi.

 

Na tem mestu bi se prav posebej rada zahvalila organizatorjem, ekipi in vsem poslovnim partnerjem projekta, ki prav tako močno verjamejo v njegovo delovanje. Hvala za vse možnosti in priložnosti, katerih sem bila deležna z vaše strani.

 

Vaša Miss Slovenije 2018,

Lara Kalanj

 

Foto: Ivan Bliznetsov