Miss Slovenije 2019 (Špela Alič)

Miss Slovenije 2019 Špela Alič

 

V kulturnem domu Črnomelj je bila med petnajstimi finalistkami za Miss Slovenije 2019 izbrana Tržičanka Špela Alič, ki bo decembra Slovenijo zastopala na svetovnem izboru v Londonu. Finalna prireditev je letos potekala v Črnomlju, nekoč središču svobodne Slovenije, za slovenski narod pa je omenjeno mesto pomembno tudi zato, ker je v njem potekalo prvo zasedanje Narodno-osvobodilnega sveta in prva gledališka predstava Slovenskega narodnega gledališča. Povezovala jo je Maja Zupan, Miss Slovenije 2017.

 

Finalistke so se v prvih dveh izhodih predstavile v plaščih, suknjičih, modnih dodatkih in bulerjih blagovne znamke More Than Beauty, v zadnjem pa v večernih oblekah poročnega salona Poročni kotiček.

Prva spremljevalka Miss Slovenije 2019 je postala Tinkara Smolar iz Zgornje Polskave, mesto druge spremljevalke Miss Slovenije 2019 pa je osvojila Leja Plut iz Črnomlja. Naziv Miss Slovenskih novic je prejela Leja Kovač iz Novega mesta, prav tako pa je bila letos podeljena tudi lenta za Miss osebnosti, ki jo je prejela Lucija Lampret iz Vira pri Domžalah. Na finalni prireditvi je bila za ambasadorko More Than Beauty razglašena Špela Šolaja iz Ribnice, ki bo kot ambasadorka blagovno znamko zastopala vse prihajajoče leto.

 

Larina naslednica Špela Alič se svetovnega izbora, novega znanja in izkušenj, ki jih bo s projektom Miss Slovenije pridobila v prihajajočem letu že veseli:

»Sem bodoča socialna delavka in psihoterapevtka, tekom študija mi je že uspelo zgraditi močno vez z mladimi. Ker se zavedam, da sem jim sedaj lahko velik vzor, sem se odločila, da bom to leto intenzivno delala na projektih, ki bodo mlajšim generacijam nudili pomoč in podporo. Hkrati pa bi jim rada približala tudi vsebino projekta Miss Slovenije - podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo. Mislim, da je zelo pomembno, da jim približamo ljubezen do domovine, namreč na mladih svet stoji!

Iz srca sem hvaležna vsem tistim, ki ste mi skozi celoten projekt Miss Slovenije stali ob strani! Obljubljam vam, da bom opravičila naziv Miss Slovenije in da se bom celotno leto trudila po svojih najboljših močeh!«

 

Miss Slovenije 2019 Špela Alič

Kontakt

Instagram

info@missslovenije.si

Aktualno

Dekleta, ali vas zanima nepozabna življenjska izkušnja?

Prijavi se zdaj!