Maja Čolić je odpotovala v Portoriko

20 november 2021
Maja Čolić je odpotovala v Portoriko

Aktualna Miss Slovenije 2020/21, Maja Čolić, je odpotovala v San Juan, na karabski otok Portoriko. Tam jo čaka en mesec priprav na svetovni izbor Miss World.

Majine kovčke, znamke Bags&More, so z vsem kar bo Maja potrebovala za skoraj mesec bivanja v Portoriku, napolnili poslovni partnerji projekta.

Slovensko podjetje Tosama je Maji priskrbelo higienske in kozmetične izdelke, kot ambasadorka blagovne znamke Jasmin, pa bo Maja s sabo odnesla tudi Jasmin Nature, bombažne robčke, s katerimi bo obdarila kandidatke za Miss sveta. Za izdelke za nego telesa in las je poskrbelo podjetje Essentiq. Poročni kotiček je s svojo celovito ponudbo večernih oblek poskrbel, da bo Maja blestela na prav vsakem gala dogodku, za finalni izbor pa so zanjo pripravili tudi prav posebno večerno obleko. Družbeno odgovorna blagovna znamka More Than Beauty je v Majine kovčke dodala kreativna vrhnja oblačila in sofisticirane modne dodatke in tudi darilo, ki ga bo podarila na dobrodelnem večeru. Podjetje Lisca je priskrbelo vrhunsko spodnje perilo, folklorna skupina SAVA Kranj pa je Majo opremila s tradicionalno gorenjsko narodno nošo, s katero se bo predstavila na dogodku “Dances of The World”. Kot ambasadorka projekta S teboj lahko, VDC Zasavja, bo vsebino projekta predstavila tudi na svetovnem izboru pod kategorijo Beauty with a Purpose. Da pa bo Maja med pripravami na svetovni izbor ostala povezana s Slovenijo, je poskrbela skupina Stroka.si - trgovina, kjer nudijo računalniško opremo vrhunskih blagovnih znamk in ji tako podarila tablični računalnik.
 
Svetovni izbor za Miss sveta bo potekal 16.12.2021 v San Juanu, Portoriku. Maji želimo veliko uspeha pri zastopanju Slovenije na svetovnem izboru Miss World!

Foto: osebni arhiv

Name:
Email:
Subject:
Message:
x