Novice in dogodki

Vključen sem in pika.

7 januar 2024
Vključen sem in pika.

VDC Zasavje - javni zavod, v katerem je vključenih 150 uporabnikov iz vseh  zasavskih občin, ki jih pri delovnih aktivnostih in socialnem vključevanju podpira 56 zaposlenih, ki izvaja različne storitve na področju socialnega in zdravstvenega varstva v Sloveniji, vanj pa so vključene ranljive skupine, ki so prepogosto še vedno stigmatizirane in izključene iz družbe na različnih področjih življenja.  V letošnjem letu praznujejo 40. let delovanja in ker ljudje ste, ljudje so in ljudje smo, se potrudimo biti drug drugemu ljudje, ki se med seboj podpiramo.

In tako smo v soboto 6.1.2024 podprili uporabnike, ki so svojo srčno zgodbo uspešnega delovanja skozi močno emocionalno predstavo prikazali na slavnostni prireditvi v Športni dvorani Zagorje.

Prireditev z naslovom Vključeni in pika je potekala brez slavnostnih govorov, saj imajo zasavski VDC-jevci dovolj praznih, lepih besed, nujno pa potrebujejo konkretna sistemska dejanja, ki omogočajo večjo vključenost uporabnikov v družbo.

Toliko srčnih ljudi, ki nam vsakič znova pokaže, da smo samo ljudje, ki nam največjo srečo prinaša občutek pripadnosti in vključenosti v družbo, ko nas sprejmejo takšne kot smo.
 
''Jaz zmorem plesati tudi brez njih naprej v vključujoči družbi. Ne verjameš? Vključi me in boš videl. Vključen sem in Pika.''

Foto: Katja Zver

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale