Novice in dogodki

Poklon materam ob materinskem dnevu

Miss Slovenije v Mariboru

2 april 2018
Poklon materam ob materinskem dnevu

Po odlično izpeljanjem lanskoletnem dogodku, je ekipa Glammodels že tradicionalno pripravila posebno razvajanje namenjene ženskam in materam. Modno druženje na materinski dan je bilo obarvano v znamenju pomladi in ustvarjalci dogodka so znova poskrbeli za številna presenečenja. Od snemanja TV oddaje Ujemi sanje (pogovorni gosti TV oddaje so bili: Gorazd Ademovič, Sašo Gačnik – Svarogov, Domen Kumer in Jelka Verk – lastnica licence Miss Slovenije), do predstavitve ustvarjalcev, ki na domačih tleh predstavljajo svoje umetnine. Seveda pa so vse obiskovalke po koncu prireditve razveselili še s cvetjem in vzorčki dišav, ki so jih lahko odnesle domov.

Na modni pisti v LUFTU so se sprehodili modeli agencije Glammodels in predstavili čudovito pomladno kolekcijo različnih blagovnih znamk. Predstavili so se All4Kids, podjetje Avon, Puppa iz Murske Sobote in nakit Design of mine pod katerega se podpisuje oblikovalka Mina Toplak, trgovina Luna iz Grajskega trga, trgovina Princess s čevlji, trgovina KiK iz Grajskega trga Maribor, oblikovalka blagovne znamke Mašlin Andreja Žilavec in Poročna Kamrica iz Hajdine pri Ptuju.

Prav tako pa so gostje na modni pisti lahko občudovali kandidatke letošnejga izbora Miss Slovenije (iz Štajerskega konca), ki so se predstavile v oblačilih trgovine Luna in goste je nagovrila aktualna Miss Slovenije Maja Zupan. Ob njej na pisti je bila še 1.sprmeljevalka Miss Slovenije 2017 Lana Krajnc.

Foto: Aleš Kocbek

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!