Novice in dogodki

Finalistke Miss Slovenije 2020 na izobraževanju o toplotnih črpalkah v slovenskem podjetju Kronoterm

14 julij 2020
Finalistke Miss Slovenije 2020 na izobraževanju o toplotnih črpalkah v slovenskem podjetju Kronoterm

Projekt Miss Slovenije svojim kandidatkam nudi možnost za pridobitev praktičnih znanj, ki jim bodo koristile tudi v nadaljnjem življenju. Preteklo sredo je zato projekt Miss Slovenije v sodelovanju s slovenskim podjetjem Kronoterm za finalistke organiziral izobraževanje o toplotnih črpalkah.

 

Finalistke Miss Slovenije so od junijskega polfinala v polnem teku z aktivnostmi in pripravami na finale. V sklopu projekta Miss Slovenije so se imele priložnost udeležiti mnogih izobraževanj in skozi vsebinske aktivnosti pridobiti tudi praktična znanja in spretnosti s področja organizacije in komunikacije z ljudmi, skrbi za zdrav način življenja, ustvarjanje poslovnih ciljev in načrtov.

Preteklo sredo, 8. julija 2020, pa so bile finalistke Miss Slovenije 2020 prisotne na zanimivem in praktičnem izobraževanju o toplotnih črpalkah pri najstarejšem slovenskem proizvajalcu toplotnih črpalk Kronoterm.

Slovensko podjetje Kronoterm je eno izmed podjetij, ki s svojo dolgoletno tradicijo, bogatimi izkušnjami in večkrat tudi nagrajenimi produkti dokazuje, da smo Slovenci lahko konkurenčni ostalim državam v Evropi in celo po svetu.

Kronoterm namreč s svojimi toplotnimi črpalkami oskrbuje ogrevanje gospodinjstva tudi v Avstriji, Italiji, Nemčiji, Švici, pohvali pa se lahko tudi z večkrat podeljenim nazivom »najbolj učinkovita toplotna črpalka v Evropi« in najboljšim rezultatom na inštitutu WPZ v Švici.

Ker pri projektu Miss Slovenije delujemo pod sloganom »Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo« in se močno zavedamo, da je pomembno, da podpremo slovenska podjetja, proizvajalce, umetnike, športnike, se zato z njimi povezujemo in kandidatkam v sklopu aktivnosti predstavljamo njihovo delo, znanje, izkušnje.

Finalistke Miss Slovenije 2020 so se imele tako možnost udeležiti predavanja o toplotnih črpalkah in se pobližje spoznale s sistemom ogrevanja gospodinjstev in poslovnih objektov. Ogledale so si lahko različne topotne črpalke in njihov sistem delovanja, med drugim tudi toplotno črpalko Adapt, ki je bila razglašena tudi za eno izmed najtišjih toplotnih črpalka na evropskem trgu.

Toplotna črpalka Adapt je prilagodljiva v delovanju, vgradnji in izgledu. Zasnovana s ciljem, da tehnologija postane nevidna, da se naprava po vgradnji čim bolj zlije z okolico, da s pojavnostjo in hrupom ne vzbuja pozornosti, hkrati pa z izjemno učinkovitostjo uporabniku zagotavlja maksimalno udobje v smislu ogrevanja, hlajenja, nizke hrupnosti in nizkih stroškov obratovanja.

Ker je toplotna črpalka Adapt s svojim dizajnom tudi vizualno nemoteča in obenem zanimiva, se jo lahko dobro umesti tudi v zunanje in/ali notranje okolje. Finalistke bodo zato v naslednjem izzivu povezale zanimivo slovensko arhitekturno dediščino v svoji domači občini in jo povezale z modernim dizajnom toplotnih črpalk.

Spremljajte nas na socialnih omrežjih projekta Miss Slovenije in si poglejte, kako se bodo finalistke izkazale na naslednjem izzivu!

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale