Novice in dogodki

Na obisku podjetja Essentiq

Kandidatke Miss Slovenije na izobraževanju pri slovenskem podjetju

19 marec 2019
Na obisku podjetja Essentiq

Martina Drašler je v imenu podjetja, ki je zastopnik za Slovenijo in sicer za organsko kozmetiko Essentiq pripravila vse, kar potrebujejo. Kandidatke pa je pri izobraževanju pospremila tudi aktualna Miss Slovenije Lara Klanj.

»Gonilna sila Essentiqa, slovenske blagovne znamke naravne organske kozmetike, ki je zelo uspešna v tujini, so trije poslovni partnerji, ki jih druži strast do narave in ohranjanja tradicije, modrosti in znanja naših prednikov. Essentiq je dokaz, da tudi Slovenci znamo delati dobre kozmetične proizvode na najvišjem nivoju in čas je, da njihovo kvaliteto spoznamo tudi doma,« je povedala Lara.

Essentiq je zelo nežna, a hkrati učinkovita kozmetika. Zasnovana je na osnovi popolnoma naravnih sestavin in ne vsebuje nobenih škodljivih umetnih dodatkov, zato je odlično negovalno sredstvo, ki prepriča s svojo kakovostjo. V izdelke vključujejo le sestavine naravnega in ekološkega izvora, ki dokazano dobrodejno delujejo na kožo in lasišče. Izdelki ne vsebujejo sestavin, pridobljenih iz živali, razen sestavin, ki jih živali same proizvedejo, ko sta na primer med in mleko. Izdelki ne vsebujejo naftnih derivatov in drugih sestavin, ki so okolju škodljive oziroma so škodljivi njihovi stranski produkti. Izdelki so pakirani v embalaži, ki se lahko reciklira.
Več o izdelkih lahko najdete na: ESSENTIQ.


Foto: Studio Solis / Grega Eržen

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!