Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Finalistke Miss Slovenije 2020 na izobraževanju o naravni negi kože

9 julij 2020
Finalistke Miss Slovenije 2020 na izobraževanju o naravni negi kože

Finalistke Miss Slovenije so se v osrčju narave spoznavale s pomembnostmi pravilne domače in profesionalne nege kože ter izbiro pravih izdelkov za nego obraza. Izobraževanje je vodila Martina Drašler iz slovenskega podjetja Essentiq, ki s svojimi naravnimi in organskimi kozmetičnimi izdelki žanje uspehe po celem svetu.

 

V Turjaku, v osrčju narave, so finalistke Miss Slovenije 2020 v torek, 7.7.2020, spoznavale pomembnosti pravilne nege kože.
Narava predstavlja dediščino, ki smo jo ljudje dobili zastonj, zato moramo storiti vse, da jo ohranimo tudi za prihodnje generacije.
Skozi svoje darove, rastline, nam narava nudi dragocene sestavine, ki med drugim blagodejno vplivajo tudi na kožo in jo ohranjajo zdravo in lepo.
Tega se dobro zaveda tudi slovenski proizvajalec negovalne kozmetike Essentiq, ki v svoje kozmetične izdelke vključuje samo sestavine naravnega in ekološkega izvora, ne vsebujejo pa niti sestavin pridobljenih iz živali ali njihovih izločkov, zato so primerni tudi za vegane.

Ker je dandanes vedno več poudarka na ustvarjanju lepega videza z ličili, vedno manj in vsekakor premalo pa na skrbi za zdrav temelj - zdravo kožo, smo zato pri projektu Miss Slovenije v sodelovanju s podjetjem Essentiq finalistkam organizirali izobraževanje na temo nege kože. Lepota izhaja od znotraj, iz dobrega počutja, ki ga dosežemo le tako, da skrbimo za svoje telo. Pri tem je pomembno tudi, katere izdelke za to uporabimo.

Ljudje smo z naravo neizogibno in močno povezani. Naravni in ekološki izdelki so tako naši koži in počutju najbolj domači, predstavljajo pa tudi rezultat tradicionalnih znanj in modrosti naših prednikov. Izobraževanje smo zato v duhu vrednot in zgodbe podjetja Essentiq in pomembnega sporočila, ki ga je predstavljala današnja aktivnost, izvedli v osrčju narave.
Finalistke so po sproščenem druženju in pogostitvi prisluhnile izobraževanju o pravilni domači in profesionalni negi kože, spoznale pa so tudi že prvi poklic – poklic kozmetičarke, v okviru letošnje rdeče niti projekta Miss Slovenije – predstavljanja zanimivih poklicev v slovenskih podjetjih.

Da bi zares dobro začutile sporočilo in vsebino aktivnosti, so tako naravo začutile tudi skozi druženje in hranjenje konj, podale pa so se tudi na vožnjo s starodobnimi traktorji.

V prihodnjem mesecu finalistke čaka tudi izziv, pri katerem pa jim boste lahko do zmage izziva pomagali tudi vi.

Spremljajte nas na naših socialnih omrežjih in pomagajte svoji favoritinji do zmage na tokratnem izzivu!

Name:
Email:
Subject:
Message:
x