Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Z jesenskimi dobrotami na uredništvo Slovenskih novic

30 september 2022
Z jesenskimi dobrotami na uredništvo Slovenskih novic

Nosilke nazivov Miss Slovenije so obiskale uredništvo Slovenskih novic, zaposlene pa so presenetile z domačimi, jesenskimi dobrotami.

Dobitnice nazivov Miss Slovenije; Vida Milivojša, Miss Slovenije 2022, Maja Čolić, Miss Slovenije 2020/21, Talita Sofija Komelj, 2. spremljevalka Miss Slovenije, Anja Korenč, Miss Slovenskih novic, Teja Tripković, Miss fotogeničnosti in Pia Dolar, finalistka Miss Slovenije 2020/21, so obiskale uredništvo Slovenskih novic v Ljubljani. S sabo so prinesle jesenske dobrote, ki so jih pripravile same.

Vida je pripravila bučno juho in naredila sok iz jabolk, Maja je spekla jabolčno pito, Talita Sofija je zaposlene v uredništvu obdarila z bučnim kruhom, ki je vseboval kandirano pomarančo in koščke čokolade, Anja je pripravila jesenske slaščice, Teja je prinesla košaro dolenjskih dobrot, Pia pa je spekla korenčkov kolač.

Slovenske novice in projekt Miss Slovenije povezuje prizadevanje za slovensko, za tradicijo, in tudi dobrodelnost. Podpora slovenskega je namreč rdeča nit vseh dejavnosti, v katera so vpete kandidatke Miss Slovenije. Prihodnjo sezono se bo preko projekta zvrstilo najmanj 30 dogodkov, ki bodo usmerjeni v medgeneracijsko povezovanje, ohranjanje kulturne in naravne dediščine, šport in podjetništvo - Slovenske novice, zvest medijski partner projekta pa bo poskrbel, da bo naše zgodbe brala celotna Slovenija. 

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x