Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Pri strateškem in tehnološkem partnerju projekta

28 september 2022
Pri strateškem in tehnološkem partnerju projekta

Vida Milivojša, Miss Slovenije 2022 in Maja Čolić Miss Slovenije 2020/21 sta obiskale strateškega in tehnološkega partnerja projekta, Skupino stroka.si.

»Že peto leto zapored v Skupini stroka.si strateško, tehnično in razvojno soustvarjamo projekt MISS Slovenije za MISS World. K sodelovanju pri projektu smo pristopili, ker verjamemo, da skozi pomembne slovenske zgodbe, ki vzpodbujajo in gradijo slovensko podobo, lahko uspešna podjetja nadgrajujemo svojo lokalno in tudi globalno prisotnost ter se med seboj uspešno povezujemo. Kot tehnološki partner pomagamo graditi strategijo projekta na digitalnih omrežjih in skrbimo, da lahko posamezne dogodke spremlja tudi globalno občinstvo, in sicer z živim prenosom iz prizorišč dogodkov (live stream) preko sodobnih socialnih kanalov Facebook in Youtube.«
- Sandi Markon, direktor in lastnik Skupine stroka.si

S Skupino stroka.si bomo tudi v prihodnji sezoni soustvarjali zanimive, inovativne in podjetniške zgodbe, ki bodo kandidatkam za Miss Slovenije prinesle dodano vrednost pri njihovemu kariernemu, kot tudi osebnostnemu razvoju.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x