Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Na 54. sejmu MOS z MIK Celje

18 september 2022
Na 54. sejmu MOS z MIK Celje

Minuli vikend smo se pri projektu Miss Slovenije pridružile poslovnemu partnerju, podjetju MIK Celje, na razstavnem prostoru Mednarodnega obrtnega sejma v Celju.

14. septembra je vrata odprl 54. Mednarodni obrtni sejem (MOS), katerega rdeča nit je bila samooskrba, trajnostni razvoj in energetska prihodnost. Na sejmu, ki je bil vsebinsko razdeljen na pet področij, smo se poslovnemu partnerju projekta, podjetju MIK Celje, pridružile na področju MOS DOM, v hali D. 

MIK Celje je vodilni slovenski proizvajalec, vgrajevalec stavbnega pohištva in razvijalec ter proizvajalec lokalnih prezračevalnih sistemov MIKrovent, torej ponuja celovite rešitve za zasteklitve in prezračevanje objektov. Njihova različna stavbna pohištva in prezračevalne sisteme smo si lahko ogledali na njihovem razstavnem prostoru, kjer ste lahko srečali tudi dobitnice nazivov Miss Slovenije: Vido Milivojšo, Miss Slovenije  2022, Majo Čolić, Miss Slovenije 2020/21, Talito Sofijo Komelj, 2. spremljevalko Miss Slovenije 2022, Tejo Tripković, Miss fotogeničnosti 2022, Anjo Korenč, Miss Slovenskih novic 2022, Klaro Šmigoc, finalistko Miss Slovenije 2022 in Pio Dolar, finalistko Miss Slovenije 2020/21. Na vaša vprašanja glede izboljšanja kakovosti bivanja v vašem domu pa so vam odgovarjali najboljši MIKovi strokovnjaki. 

Obiskovalce MIKovega razstavnega prostora pa je v nedeljo razveselila tudi Klara Šmigoc, finalistka Miss Slovenije 2022, ki se ukvarja s slaščičarstvom. Za zaključek sejma MOS je spekla MIKovo torto s katero so zaposleni proslavili 30-to udeležbo na sejmu MOS v Celju.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x