Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

30 let topline s podjetjem Kronoterm

16 september 2022
30 let topline s podjetjem Kronoterm

Pridružile smo se praznovanju 30-letnice delovanja zvestega poslovnega partnerja projekta, podjetja Kronoterm.

Poslanstvo podjetja Kronoterm je že od ustanovitve projektiranje, razvoj, proizvodnja in implementacija visokotehnoloških naprav za varčno ter okolju prijazno ogrevanje in hlajenje. Kakovost velja za eno osrednjih vrednost podjetja, ki se kaže v nenehnem vlaganju v znanje in razvoj. Kronotermove izredno učinkovite naprave skrbijo za udobje v skoraj 100.000 objektih doma in v tujini.

Razvoj toplotnih črpalk Kronoterm sega v čas prve energetske krize v začetku 70. let, ko je ustanovitelj podjetja, Rudi Kronovšek, dal pobudo za proizvodnjo programa toplotnih črpalk v Velenjskem podjetju gospodinjskih aparatov. Leta 1976 je razvil prvo generacijo serijsko izdelanih sanitarnih toplotnih črpalk. Skupaj z ženo Cvetko sta leta 1990 ustanovila podjetje Termo-tehnika. d. o. o v katerem sta še s tremi sodelavci, v manjšem družinskem gospodarskem poslopju, uredila začasno delavnico in zasnovala popolnoma novo generacijo sanitarnih toplotnih črpalk.

»Očetova pionirska ter drzna ideja o širši in svetu koristni uporabi toplotnih črpalk je postala resničnost. S svojim znanjem, izkušnjami ter navdušenjem premikamo meje in postavljamo nove trende na področju zelenega in varčnega ogrevanja ter hlajenja prihodnosti. In to na način, da imamo koristi in zadovoljstvo vsi vpleteni, partnerji, uporabniki, zaposleni, lastniki in planet. Občutek koristnosti nam osmisli življenje in po njem vsi hrepenimo. Niti v sanjah si nisem predstavljal, da bom lahko glede na moje stanje kdaj koristen sebi, kaj šele družini, 120 sodelavcem, partnerjem, tisočim uporabnikom, družbi in planetu. In ta občutek mi omogoča Kronoterm in mi ga omogočate vi,« je na prireditvi goste nagovoril Bogdan Kronovšek, direktor in lastnik podjetja Kronoterm.

Kronotermovi zaposleni so skupaj s poslovnimi partnerji iz Slovenije in tujine praznovali 30. obletnico delovanja podjetja. V dopoldanskem delu dogodka so za partnerje pripravili konferenco, praznovanje pa so zaključili z nastopom Klemna Slakonje in Vlada Kreslina s skupino Mali bogovi. Dobitnice nazivov Miss Slovenije so sodelovale v organizaciji dogodka. Zbrani so lahko okušali najrazličnejše gastronomske specialitete, dobitnice nazivov so jih vodile ob poti galerije spominov, skupaj pa smo sestavljali tudi toplotno črpalko.

»Ta toplotna črpalka predstavlja simbol, da lahko skupaj naredimo res čudovite in izjemne stvari. Je rezultat našega sodelovanja in bo načrpala kar nekaj toplote tudi v srca tistih, ki jo res potrebujejo,.« je zbrane še nagovoril direktor. 

Izkupiček od prodaje toplotne črpalke bodo v podjetju podarili Krambergerjevemu skladu, kamor se obračajo ljudje v stiski, ki so pomoči resnično potrebni. Bon v vrednosti 8000 evrov je prevzel odgovorni urednik Dela in Slovenskih novic, Bojan Budja. 

Foto: arhiv podjetja Kronoterm

Name:
Email:
Subject:
Message:
x