Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Finale Miss Slovenije 2022 v Braslovčah [FOTO kandidatk]

29 avgust 2022
Finale Miss Slovenije 2022 v Braslovčah [FOTO kandidatk]

Finalna prireditev Miss Slovenije 2022 bo 4. septembra v Braslovčah. Spremljajte nas v živo na uradnem Youtube kanalu Miss Slovenije ob 20. uri.

Braslovče so eno najstarejših naselij v Spodnji Savinjski dolini, kot tudi na Slovenskem in so letošnje prizorišče finalne prireditve Miss Slovenije. Mesto sestavlja slikovit trg pod Dobroveljsko planoto, obkrožen s hmeljišči, gozdovi, jezeri in gradom Žovnek, ki je tudi prvotno domovanje Celjskih knezov. Občina Braslovče po nastanku sodi med mlajše občine v slovenskem prostoru v njej pa po zadnjih podatkih živi približno 5.500 prebivalcev. 

Obiščite občino Braslovče in spoznajte braslovško podeželje, kjer lahko občudujete neokrnjeno naravo z dih jemajočimi razgledi, pohodnimi in drugimi potmi, se sprostite v prijetnem naravnem ambientu treh jezer ali doživite bogato kulturno dediščino in spoznate enega najpomembnejših kulturnih spomenikov v Sloveniji – Grad Žovnek. Obiščite pestro dogajanje v kraju in začutite utrip. Utrip domačnosti.

Občina Braslovče ponuja številne aktivnosti:

  • kolesarjenje
  • pohodništvo
  • jadralno padalstvo
  • ribištvo
  • vodne aktivnosti
  • in še mnogo več

Slogan finalne prireditve Miss Slovenije 2022, ki bo letos v Braslovčah je »Podjetništvo na podeželju«, ki sporoča, da smo lahko uspešni tudi na ruralnem območju.

Finale Miss Slovenije 2022

Zgodbo finalne prireditve gradimo s poslovnimi partnerji projekta:

Poleg naziva Miss Slovenije, bomo na finalni prireditvi podelili še sledeče nazive: 1. spremljevalka Miss Slovenije, 2. spremljevalka Miss Slovenije, Miss osebnosti, Miss fotogeničnosti, Miss simpatičnosti, Ambasadorka More Than Beauty in Miss Slovenskih novic. Za slednjo lahko do vključno 1. septembra glasujete z glasovnico, ki objavljeno v tiskani izdaji Slovenskih novice ali preko spletne strani.

Za naziv Miss Slovenije se bo potegovalo 16 kandidatk. 

Larisa BrumecUrša TronteljTalita Sofija KomeljAna Oder
Larisa Brumec, Urša Trontelj, Talita Sofija Komelj in Ana Oder

Blažka Hojak ŠalamunAnja KorenčAna MalavašičJulija Poljanec
Blažka Hojak Šalamun, Anja Korenč, Ana Malavašič in Julija Poljanec

Teja TripkovićLana ŠanteljHana KlautKlara Šmigoc
Teja Tripković, Lana Šantelj, Hana Klaut in Klara Šmigoc

Kristina MihelčičVida MilivojšaUrška KoštrunAnastazija Marić
Kristina Mihelčič, Vida Milivojša, Urška Koštrun, Anastazija Marić

Finalno prireditev si bo mogoče ogledati preko prenosa v živo s pričetkom ob 20. uri na uradnem YouTube kanalu Miss Slovenije.

Foto: Dejan Nikolič
Frizura: Salon SPA SPACE, Zoran Pasarič
Styling: Tanja Basle
Lokacija: Grad Žovnek, Občina Braslovče

Name:
Email:
Subject:
Message:
x