Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Izbor večernih oblek za finale Miss Slovenije 2022

18 avgust 2022
Izbor večernih oblek za finale Miss Slovenije 2022

Finalistke so obiskale salon Poročni kotiček, katerega kreacije bodo nosile na finalni prireditvi Miss Slovenije 2022.

Poročni kotiček v Ljubljani je eden izmed največjih poročnih salonov v Sloveniji in je sinonim za najnovejše smernice poročne mode. V naboru njihovih izdelkov lahko najdete vodilne blagovne znamke poročne mode in dodatkov ter obleke vrhunskega dizajna tako za ženske kot tudi moške. Osebje Poročnega kotička nudi strokovno pomoč pri izbiri sanjske obleke in dodatkov, pri tem pa so jim vodilo želje vsakega obiskovalca. 

Dobre dva tedna pred finalno prireditvijo so salon obiskale tudi finalistke Miss Slovenije 2022, kjer jih je sprejela Kristina Vidergar, lastnica Poročnega kotička. Kadidatkam je svetovala glede izbire modela večerne obleke, barve kot tudi materialov. Skupaj smo izbrali najboljše kreacije, ki jih bodo dekleta nosile v zadnjem izhodu finala Miss Slovenije 2022. Prireditev bo potekala 4. septembra s pričetkom ob 20. uri, v Braslovčah, v živo pa nas bo mogoče spremljati preko livesteam-a na Facebook profilu Miss Slovenije.

Vabljeni k ogledu!

Foto: arhiv Miss Slovenije
 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x