Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Dobitnice nazivov Miss Slovenije so obiskale Kronoterm, vodilnega slovenskega proizvajalca toplotnih črpalk

13 julij 2021
Dobitnice nazivov Miss Slovenije so obiskale Kronoterm, vodilnega slovenskega proizvajalca toplotnih črpalk

Projekt Miss Slovenije, ki deluje pod sloganom “Podpirajmo slovensko”, se povezuje z različnimi slovenskimi podjetji in Slovence spodbuja k podpiranju domačega.

Podjetje Kronoterm je vodilni slovenski proizvajalec topolotnih črpalk, ki stremi k razvoju bolj učinkovitih, okolju prijaznih in zanesljivim napravam. Podjetje, ki deluje že od leta 1976 se lahko pohvali z več kar 160 različnimi modeli toplotnih črpalk kot tudi z dejstvom, da so v 25 letih v domove vgradili več kot 70.000 naprav. Podjetje z zeleno vizijo je na topel poletni dan obiskala tudi aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić in preostale dobitnice nazivov. 

Nosilke nazivov Miss Slovenije so bile toplo sprejte v Kronotermov showroom, kjer so si ogledale vse najnovejše tehnološke inovacije toplotnih črpalk. Nato jih je ekipa podjetja popeljala na ogled razvojno-produkcijskega procesa, kjer so se dobitnice nazivov Miss Slovenije spoznale s postopkom zasnove kot tudi končne izdelave Kronotermove toplotne črpalke. 

Hvala direktorju podjetja Kronoterm, Bogdanu Kronovšku in celotni ekipi podjetja, za topel sprejem!

Foto: Pia Dolar

Name:
Email:
Subject:
Message:
x