Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Dobitnice nazivov Miss Slovenije v uredništvu Slovenskih novic

6 julij 2021
Dobitnice nazivov Miss Slovenije v uredništvu Slovenskih novic

Nosilke nazivov Miss Slovenije so obiskale uredništvo Slovenskih novic in jih presenetile z domačimi dobrotami.

Slovenske novice so zvest medijski poslovni partner projekta Miss Slovenije. Vedno so  z nami in skrbijo, da zgodbe projekta bere prav celotna Slovenija. 

Vsaka izmed dobitnic naziva Miss Slovenije se je predstavila in pripravila nekaj značilnega zanjo in njen domač kraj. Aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić je ekipo Slovenskih novic presenetila s suho robo iz Rokodelskega centra Ribnica, Lina Jenšac, prva spremljevalka je obdarila s knjigo lokalnega pisatelja, Neža Simčič, druga spremljevalka je navdušila z naborom domačih dobrot, Dea Sofia Irmančnik, Miss Slovenskih novic je dodala tradicionalni savinski želodec, Vladlena Salyayeva, Miss fotogeničnosti je podarila še istega jutra pečene celjske rolice, Klavdija Kastelic, Miss osebnosti, je podarila značilen dolenjski cviček, Klavdija Čakš, Ambasadorka More Than Beauty je naboru dobrot dodala domače pivo, Anela Bečiragić, Obraz Essentiqa pa šopek iz lokalne cvetličarne. Vrhuncu obdarovanja se je pridružila še lastnica licence Miss Slovenije, Jelka Verk, ki je uredništvu podarila ekološko torbico, ročno izdelano iz starih številk Slovenskih novic. 

Hvala Bojanu Budja, odgovornemu uredniku Slovenskih novic in seveda celotni ekipi uredništva, da so vedno tukaj z nami in za nas, ter da poskrbijo, da vse naše zgodbe pridejo tudi do vas!

Name:
Email:
Subject:
Message:
x