Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Pri strokovnjakih digitalne transformacije, Skupini stroka.si

17 julij 2021
Pri strokovnjakih digitalne transformacije, Skupini stroka.si

Dobitnice nazivov Miss Slovenije so na sedežu skupine v Radljah ob Dravi toplo sprejeli strokovnjaki na področju poslovnih, spletnih in mobilnih rešitev, Skupina stroka.si.

Skupina stroka.si je specializirana za hitre in učinkovite IT rešitve ter je usmerjena v iskanje informacijskih rešitev za prav vsakega posameznika v organizaciji in mu tako olajšati ter izboljšati učinkovitost dela. Več kot 60 strokovnjakov, za spletne in mobilne rešitve, digitalni marketing, sistemske intergracije in poslovne analitike deluje znotraj močne skupine razvojno-programerske ekipe, ki dnevno razvija nove modele poslovanja za podjetja ter jim s tem pomaga na poti digitalne transformacije. 

V Radljah ob Dravi je dobitnice nazivov Miss Slovenije sprejel Sandi Markon, lastnik in CEO Skupine stroka.si. Ekipa nam je predstavila tri oddelke. Oddelek digitalne tiskarne, kjer se v podjetju ukvarjajo z najnaprednejšimi in najhitrejšimi načini tiskanja, oddelek trgovine - Stroka.si Shop, kjer nudijo računalniško opremo vrhunskih blagovnih znamk, skupaj z vsemi perifernimi napravami in velikim izborom potrošniškega materiala in oddelek digitalne transformacije, kjer so se dobitnice nazivov Miss Slovenije pobližje spoznale s tehnologijo mešane resničnosti skozi očala HoloLens, naučile pa so se tudi nekaj novega o inženiringu poslovnih sistemov. 

Hvala lastniku in direktorju Sandiju Markonu za topel sprejem in vsem zaposlenim za poučno izkušnjo!

Foto: Pia Dolar

Name:
Email:
Subject:
Message:
x