Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Na ekskluzivni otvoritvni nove toplotne črpalke Versi podjetja Kronoterm

2 september 2021
Na ekskluzivni otvoritvni nove toplotne črpalke Versi podjetja Kronoterm

Aktualna Miss Slovenije, Maja Čolić in preostale dobitnice nazivov so bile prisotne na ekskluzivni otvoritvi nove topletne črpalke Versi, podjetja Kronoterm.

Podjetje Kronoterm, poslovni partner projekta Miss Slovenije, pri svojem delu vedno vodi želja po nenehnem razvoju vse bolj učinkovitih, okolju prijaznih in zanesljivih naprav, ki odgovarjajo zahtevam uporabnikov. Podjetje se lahko pohvali z več kot 70 različnih modelov sanitarnih toplotnih črpalk in več kot 90 modelov ogrevalnih toplotnih črpalk. Letos se je njihovi produktni liniji pridružila tudi nova toplotna črpalka Versi. Gre za kompaktno, izredno učinkovito in kar 40-krat tišjo od evropskih zahtev za tovrstne naprave. Glavno prednost pa predstavlja njena fleksibilnost uporabe in vgradnje, saj jo je mogoče vgraditi v stavbo ali zunaj nje. Poleg vsega pa je Versi izdelana tudi iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati!

Projekt Miss Slovenije, ki v svoji vsebini podpira tudi zelene tehnologije, je na sončni septemberski dan, podprl Kronotermov slogan “Raznolikost je prihodnost”. To raznolikost izraža ravno nova toplotna črpalka Versi, ki vsestranska tako v uporabi kot v montaži. Iskrene čestitke podjetju Kronoterm!

Foto: Pia Dolar

Name:
Email:
Subject:
Message:
x