Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Tradicionalni pohod, ki združuje

6 september 2019
Tradicionalni pohod, ki združuje

“Tudi letos smo se odpravili na pohod, s katerim smo slovenski narod spodbudili k povezovanju in medsebojni pomoči, čeprav smo morali cilj zaradi slabe vremenske napovedi nekoliko prilagoditi. Zavedamo se, da je varnost v gorah na prvem mestu, zato smo se namesto na Triglav odpravili na Triglavska sedmera jezera in se v dolino vrnili še isti dan. Iz Zlatorogovega kraljestva smo se tradicionalno javili tudi v živo, kar nam je tudi letos omogočil strateški tehnološki partner projekta, skupina Stroka.si,” pravi lastnica licence in organizatorka projekta, ga. Jelka Verk

Poleg aktualne miss Slovenije Lare Kalanj, se je pohoda udeležila tudi Maja Zupan, miss Slovenije 2017, ki je na vrhu tudi sama nagovorila Slovence: “Vesela sem, da sem lahko tudi letos del te čudovite zgodbe, saj so naši vsakoletni vzponi tisti, ki nas zares povežejo in na katerih vedno vlada dobra volja. Sama sem namreč mnenja, da so prav pristni in iskreni medsebojni odnosi največ, kar v življenju šteje.” 

Da to drži, vsekakor dokazuje že večletno sodelovanje projekta Miss Slovenije z Alpino, najstarejšim slovenskim proizvajalcem obutve, ki je finalistkam tudi letos zagotovil primerno in udobno obutev. S svojimi intimnimi in higienskimi izdelki je kandidatke opremila Tosama, ki je eden izmed glavnih poslovnih partnerjev projekta in je v njegovo zgodbo zelo aktivno vpleten že od samega začetka. Tudi letos je za varnost s čeladami in čelnimi svetilkami poskrbelo podjetje Iglu šport, na pohod so se podali tudi predstavniki partnerjev projekta: podjetja Dewesoft, Slovenske železnice, Kronoterm, Essentiq in Slovenske novice. Da je pohod uspel, sta zaslužna tudi gorska vodnika Dušan in Nataša Grabnar iz Planinskega društva Ljubljana-Matica, ki sta več kot 45-člansko ekipo spremljala že tretje leto.

 

Foto: Grega Eržen


Name:
Email:
Subject:
Message:
x