Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Po novo znanje in izkušnje k projektu Miss Slovenije

17 avgust 2019
Po novo znanje in izkušnje k projektu Miss Slovenije

 

Projekt Miss Slovenije s širokim naborom področij, na katerih deluje, svojim kandidatkam nudi izobraževanja, edinstvene izkušnje in enkratne priložnosti za poslovni in osebnostni razvoj.

V letošnjem letu je izobraževanje o intimni negi pripravilo svetovno uspešno slovensko podjetje Tosama, ki razvija, izdeluje in prodaja higienske in medicinske izdelke ter z njimi neguje generacije že od leta 1923.

Kandidatke so imele možnost izobraževanja tudi na področju nege kože, ki ga je organiziralo slovensko podjetje Nushy. Spoznale so se tudi z njihovo visokokakovostno naravno in organsko kozmetiko slovenske blagovne znamke Essentiq, ki odlično prodira tudi na tuji trg in tam dosega vrhunske rezultate.

Projekt Miss Slovenije želi svojim kandidatkam predati znanje in izkušnje, ki jim bodo ostale tudi po finalnem izboru in jim koristile tudi kasneje v življenju. Letošnje finalistke so med drugim imele priložnost udeležiti se izobraževanja na temo, kako ustvariti in uresničiti svoje poslovne vizije, ki ga je vodil dr. Jure Knez, solastnik podjetja Dewesoft.

Koristno in vsekakor pomembno znanje o ekološkem načinu življenja, zelenih energijah in uporabi toplotnih črpalk so jim predali v podjetju Kronoterm, ki je eden izmed glavnih proizvajalcev varčnih toplotnih črpalk v Evropi.

Pred kratkim so se kandidatke udeležile tudi izobraževanja pri poslovnem partnerju projekta, podjetju Carso, kjer so zanje pripravili izobraževanje o zdravi prehrani, načinu življenja in uporabi prehranskih dopolnil.

Vse do finalne prireditve pa projekt Miss Slovenije v sodelovanju s poslovnimi partnerji pripravlja še izobraževanje o pomembnosti zdravega nasmeha in dobre samopodobe pri podjetju Ortodent, ki je eno izmed najuspešnejših specialističnih ambulant za ortodontijo in splošno zobozdravstvo.

Znanje o digitalnem marketingu pa jim bodo predali strokovnjaki na tem področju, Skupina stroka.si, ki je tudi strateški tehnološki partner projekta Miss Slovenije.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x