Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Dobrodelna kampanja “YOU CARE?”

15 avgust 2019
Dobrodelna kampanja “YOU CARE?”

Tosama tudi letos kot poslovni partner sodeluje v projektu Miss Slovenije 2019, blagovna znamka, ki se vključuje v aktivnosti kandidatk, je Viva. Prenovljena linija obližev za oskrbo in zaščito manjših ran in poškodb Vivacare je kandidatke spremljala skozi dogodke in prireditve, dekleta pa so aktivno sodelovala tudi v dobrodelni kampanji »You care?«, s katero smo javnost želeli spomniti, da svet ni črno-bel, temveč poln barv, poln raznolikosti. Pokazali smo, da nam je mar za pomoči potrebne, živali, okolje in da smo strpni do drugačnih. S Tosaminimi izdelki in prostovoljnim delom smo pomagali izbranim organizacijam, donacijam pa smo za vsakih sto prodanih obližev Vivacare dodali še en paket Vivacare incolors obližev in organizacije tako vzpodbudili, da še naprej barvajo svet.

V sklopu kampanje so kandidatke obiskale Center za usposabljanje, delo in varstvo Radovljica, kjer so skupaj z varovanci preživele čudovito dopoldne ob barvanju in ustvarjanju. Obiskale so tudi Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana, s katerim so s pomočjo socialnih omrežij zapuščenim živalim pomagale iskati stalen dom, ter skupino mladih karitasovcev, ki za otroke iz družin v stiskah organizirajo Počitnice biserov, in jim pomagale pri ustvarjanju scene za gledališko predstavo, ki bo del letošnjih počitnic. Nazadnje so obiskale mlade tabornike iz Taborniškega rodu Črno jezero Slovenska Bistrica in jim v sodelovanju s strokovnjaki iz podjetja Tosama organizirale zanimivo in poučno predavanje o prvi pomoči.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x