More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Novice

Finalistke Miss Slovenije 2018 dajejo velik poudarek tudi zdravju!

Na izboraževanju pri podjetju Carso

8 julij 2018
Finalistke Miss Slovenije 2018 dajejo velik poudarek tudi zdravju!

Na predavanju v podjetju Carso so prejele precej informacij o zeleni tableti Algea, ki vsebuje posušeno sladkovodno mikroalgo (Chlorella pyrenoidosa) brez dodatkov (veziv, sladil, barvil, konzervansov) in, ki ne vsebuje glutena.

»Alga Chlorella je ena najbolj proučevanih alg, ki vsebuje klorofil, esencialne aminokisline, vitamine, minerale, vlaknine. V študijah se je izkazalo, da klorofil pospeši nastajanje hemoglobina, kar je pomembno pri ljudeh, ki imajo težave s slabokrvnostjo, klorofil pa pozitivno vpliva tud na obnovo in rast tkiv, celjenje, obnovo sluznic, preprečevanje kroničnega zaprtja, odpravljanje neprijetnega zadaha,« je povedala Maja Zupan, aktualna Miss Slovenije.
Algea je namenjena vsej družini, kot tudi nosečnicam in doječim materam. »Železo, ki ga Algea vsebuje, prispeva k zmanjševanju splošne utrujenosti in izčrpanosti in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema,« še pove Maja.
Finalistke pa so spoznale tudi kako pomemben je vnost snovi, ki prispeva k izgradnji las in nohtov ter nege kože. Silicea Hair & Beauty vsebujeta vse to, saj je gradbeni element kolagena in elastina. K ohranjanju zdravih las in kože pomembno prispeva biotin. Vse našteto najdemo v izdelkih Silicea. Silicea originalni gel (vsebujejo ga vsi Silicea izdelki): brez aditivov, konzervansov ali GSO, ni testiran na živalih, primeren za vegane/vegetarijance, brez laktoze in glutena.

Foto: Grega Eržen / Studio Solis

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!