More Than Beauty

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Novice

Pripravljale tradicionalno zasavsko jed – Grenadirmarš

Finalistke projekta Miss Slovenije so se preizkusile v kuhi

11 junij 2018
Pripravljale tradicionalno zasavsko jed – Grenadirmarš

Trbovlje, kjer bo letos tudi uradni finalni izbor tekmovanja Miss Slovenje spada med eno izmed izpostavljenih regij letošnjega izbora in kandidatke so se nedavno udeležile prav posebnega družabnega dogodka, kjer so se preizkusile v pripravi grenadirmarša. Letošnje finalistke so se v centru Trbovelj na stojnici preizkusile v kuhanju tradicionalne zasavske jedi - grenadirmaša. Na ta način Zasavja niso spoznale le v dvorani ampak so doživele tudi tisti pristen utrip mesta. Finalistkam projekta se je pri pripravi tipične tradiconalne, zasavsko rudarske jedi pridružil tudi poslovni partner projekta Matic Vizjak, ki je bil letos razglašen za najbolj inovativnega kmeta. In ker projekt Miss Slovenije razbija stereotipe so njihovo jed praženega krompirja in testenin preoblikovali v inovativno sladico. 

Med pripravami na finalno dejanje se bodo finalistke v Trbovljah udeležile tudi še kiparske delavnice, v kateri bodo izdelovale skulpturo samoroga – simbola TNM (Trbovlje novomedijsko mesto). Čez čebulovo dolino pa se bodo sprehodile vse do Kuma. Kot novost bo letošnja Miss Slovenije 2018 postala tudi ambasadorka Spceculum Atriuma.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!