Podpiramo slovensko

Prioriteta projekta je izpostaviti Slovenski turizem, Slovensko, Slovenske produkte. Vse skupaj bo združeno pod Miss Slovenije. Zamišljeno je tako, da se Slovenska podjetja (slovenske blagovne znamke) lahko predstavijo skozi projekt, ki ima vsebino. Miss Slovenije pa jim skozi to poda dodano vrednost. Naš slogan je: Podpiramo Slovenijo, podpiramo Slovensko.
Projekt na drugi strani tudi vrača slovenskim državljanom nazaj s humanitarnimi akcijami.

Galerija

Obiskale priznano oblikovalko Nancy Aljančič

Oblikovanje kopalk za finalni izbor Miss Slovenije 2018

29 avgust 2018
Obiskale priznano oblikovalko Nancy Aljančič

»Projekt Miss Slovenije daje veliko prednost domačim ustvarjalcem in sem zagotovo spada tudi podjetje Nancy Aljančič, ki izdeluje kopalke znamke Nancy beachwear že od leta 1991,« je povedala lastnica licence Miss Slovenije Jelka Verk.

V podjetju Nancy je etičnost poslovanja zelo pomembna, zato kopalke že od samih začetkov z ljubeznijo izdelujejo v Sloveniji. Uporabljajo le blago in okraske, ki so izdelani v Evropski uniji in se ponašajo s certifikati Oeko-Tex Standard 100, ki zagotavljajo, da ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi. Pomembno jim je namreč, da šivilje in krojilke v podjetju delajo v zdravju prijaznih delovnih razmerah, kupci pa dobijo izdelke, ki so prijazni do njihovega zdravja. Za finale projekta Miss Slovenije bodo tudi letos oblikovane prav posebne kopalke, ki bodo še posebej izpostavile unikatno edinstvenost dela kreatorke.

Foto: Grega Eržen / Studio Solis

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!