Novice in dogodki

Pri strokovnjakih digitalne transformacije, Skupini stroka.si

17 julij 2021
Pri strokovnjakih digitalne transformacije, Skupini stroka.si

Dobitnice nazivov Miss Slovenije so na sedežu skupine v Radljah ob Dravi toplo sprejeli strokovnjaki na področju poslovnih, spletnih in mobilnih rešitev, Skupina stroka.si.

Skupina stroka.si je specializirana za hitre in učinkovite IT rešitve ter je usmerjena v iskanje informacijskih rešitev za prav vsakega posameznika v organizaciji in mu tako olajšati ter izboljšati učinkovitost dela. Več kot 60 strokovnjakov, za spletne in mobilne rešitve, digitalni marketing, sistemske intergracije in poslovne analitike deluje znotraj močne skupine razvojno-programerske ekipe, ki dnevno razvija nove modele poslovanja za podjetja ter jim s tem pomaga na poti digitalne transformacije. 

V Radljah ob Dravi je dobitnice nazivov Miss Slovenije sprejel Sandi Markon, lastnik in CEO Skupine stroka.si. Ekipa nam je predstavila tri oddelke. Oddelek digitalne tiskarne, kjer se v podjetju ukvarjajo z najnaprednejšimi in najhitrejšimi načini tiskanja, oddelek trgovine - Stroka.si Shop, kjer nudijo računalniško opremo vrhunskih blagovnih znamk, skupaj z vsemi perifernimi napravami in velikim izborom potrošniškega materiala in oddelek digitalne transformacije, kjer so se dobitnice nazivov Miss Slovenije pobližje spoznale s tehnologijo mešane resničnosti skozi očala HoloLens, naučile pa so se tudi nekaj novega o inženiringu poslovnih sistemov. 

Hvala lastniku in direktorju Sandiju Markonu za topel sprejem in vsem zaposlenim za poučno izkušnjo!

Foto: Pia Dolar

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale