Novice in dogodki

Praznični obisk VDC Zasavja

14 december 2021
Praznični obisk VDC Zasavja

Vključujoče, Inovativno, Povezano gremo skupaj z VDC Zasavje tudi skozi veseli december in naprej v 2022! 

Danes smo s polfinalistkami projekta Miss Slovenije in dobitnicami nazivov obiskale zasavski VDC, kjer smo skupaj z uporabniki na VIP dvorišču okrasili VIP novoletno jelko. Vsaka polfinalistka je iz naravnih oziroma okolju prijaznih materialov izdelala okrasek za praznično drevesce, ob obisku pa so z njim okrasile jelko pred vhodov v glavno stavbo. Vsaka polfinalistka je izdelala tudi pet voščilnic, polnih lepih želja, s katerimi so razveselile prav vsakega uporabnika VDC Zasavje. Izdelavi okraskov in voščilnic so se pridružile tudi vse lanskoletne dobitnice nazivov, na dogodku pa so bile prisotne prva spremljevalka, Lina Jenšac, druga spremljevalka Neža Simčič in Miss osebnosti Klavdija Kastelic. Voščilnice, ki so jih izdelale dobitnice nazivov so bile namenjene za vse zaposlene v varstveno delovnem centru Zasavje. 

Pri projektu Miss Slovenije nadaljujemo zgodbo VIP Zasavja, ki smo jo začeli že lansko leto. Letos tako sodelujemo pri projektu S teboj lahko, s katerim spodbujamo ljudi naj namenijo svoj čas uporabnikom zavoda. 

Hvala Varstveno delovnemu centru Zasavje za topel sprejem in priložnost, da smo lahko tudi pri projektu Miss Slovenije del VIP Zasavja, kot tudi vsem našim poslovnim partnerjem, ki nam omogočajo pisati srčne zgodbe.

Foto: arhiv Miss Slovenije

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale