Novice in dogodki

Online izobraževanja v času samoizolacije za polfinalistke Miss Slovenije 2020

12 maj 2020
Online izobraževanja v času samoizolacije za polfinalistke Miss Slovenije 2020

Kljub temu, da nam je epidemija koronavirusa vsem prinesla veliko preizkušenj in izzivov in predvsem stroge omejitve glede dela, ki so močno vplivale tudi na delovanje projekta Miss Slovenije, se ji pri projektu nismo uklonili. Verjamemo, da se v življenju vedno najde pot in nov način do cilja.

Izobraževanja, ki smo jih s poslovnimi partnerji projekta pripravljali za polfinalistke Miss Slovenije 2020, smo tako izvedli v »online« obliki.

Preko digitalnih platform so se imele kandidatke tako možnost naučiti več o pomembnosti pravilne intimne nege s strani zvestega poslovnega partnerja, podjetja Tosama.

 

Tosama, tovarna sanitetnega materiala, je podjetje z več kot petindevetdesetletno proizvodno tradicijo. Po svetu jo prepoznavajo kot moderno podjetje, ki že od leta 1923 razvija, izdeluje in prodaja higienske in medicinske izdelke. Kandidatke so se pobližje lahko spoznale s sestavo higienskih vložkov in tamponov Tosamine blagovne znamke Natura Femina Organic, ki so visokokakovostni izdelki za ženske, izdelani iz certificiranega organskega bombaža, ki je prijazen koži in okolju.

Po izobraževanju so dobile tudi izziv, skozi katerega so iz materiala in surovin podjetja Tosama izdelale »eko obleko«, s katero se bodo med drugim predstavile tudi na polfinalni prireditvi.

 

Kandidatke so se imele možnost udeležiti tudi online izobraževanja na temo pravilne nege kože, ki ga je izpeljal slovenski proizvajalec vrhunske naravne in ekološke negovalne kozmetike Essentiq.

Čas samoizolacije je in bo naše življenje še bolj digitaliziral, zato smo čas izkoristili tudi za to, da smo polfinalistkam ponudili priložnost za razvijanje spretnosti na tem področju. Po izobraževanju o negi kože so tako dobile izziv, da so izdelale videoposnetke, s katerim so predstavile, česa so se naučile in delile svojo izkušnjo z uporabo izdelkov Essentiq.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!