Novice in dogodki

Projekt Miss Slovenije sodeloval pri akciji Maske za vse!

18 april 2020
Projekt Miss Slovenije sodeloval pri akciji Maske za vse!

Karantena nam je nekoliko otežila delo, vsekakor pa nas ni zaustavila. Pri projektu Miss Slovenije smo poiskali rešitve in nove načine, s katerimi smo kljub karanteni, seveda ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, ostali aktivni. 

Nobena stvar ali situacija v življenju ne prinese samo dobro ali samo slabo. Tako je kljub težki situaciji, v kateri se trenutno nahajamo, lepo videti, da je epidemija prebudila in oživila tudi ogromno emocij in vrednot, ki so v hitrem tempu vsakdana vse bolj bledele.

V takih trenutkih se pokažejo naše resnične vrednote in osebnost in lahko rečemo, da smo Slovenci tokrat zopet dokazali, da smo lahko enotni, se med seboj podpiramo in skrbimo drug za drugega. K temu so spodbujali tudi poslovni partner projekta Miss Slovenije in nosilec akcije, projekt More Than Beauty ter podjetji Dewesoft in Katapult, ki so v tem kriznem času stopili skupaj in z akcijo »Maske za vse« pokazali, da je s skupnimi močmi, povezovanjem in sodelovanjem mogoče zares veliko narediti. Ob hitrem širjenju epidemije namreč niso želeli stati križemrok, pač pa so po najboljših močeh hoteli poskušali pripomoči k preprečevanju širjenja koronavirusa. Pred tedni so tako pričeli z akcijo, v kateri ljudem podarjajo pakete z materialom za izdelavo obraznih pokrival.

V preteklih tednih so pri akciji aktivno sodelovale tudi Miss Slovenije 2017 in vodja projekta Miss Slovenije Maja Zupan, Miss Slovenije 2018 Lara Kalanj in lanske dobitnice nazivov, 2. spremljevalka Miss Slovenije 2019 Leja Plut, Miss Slovenskih novic Leja Kovač in Ambasadorka More Than Beauty Špela Šolaja. S skupnimi močmi jim je uspelo doseči zastavljen cilj in tako ljudem donirali za 250.000 pralnih mask materiala.

 


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale