Novice in dogodki

Prvo srečanje s polfinalistkami Miss Slovenije 2020

31 januar 2020
Prvo srečanje s polfinalistkami Miss Slovenije 2020

V ponedeljek 27.januarja 2020 je v prostorih podjetniškega pospeševalnika Katapult potekal prvi skupni sestanek polfinalistk Miss Slovenije 2020. 

Na prvem srečanju nove sezone Miss Slovenije se je predstavilo 38 deklet iz celotne Slovenije. Dekleta so spoznale že nekaj poslovnih partnerjev projekta; dr. Jureta Kneza, solastnika podjetja Dewesoft, ki skrbi za podjetniški razvoj kandidatk, Matejo Kavčnik, uradno vizažisto projekta, ki dekletom svetuje o primernem ličenju glede na njihov obraz in Zorana Pasariča iz salona SPA SPACE iz Celja, ki skrbi za primerno nego las polfinalistk. 

Kandidatke za Miss Slovenije so si v prostorih podjetniškega pospeševalnika Katapult ogledale tudi showroom z izbranimi kosi oblačil, obutve ter modnih dodatkov slovenskega podjetja More Than Beauty. Slednje bo za dekleta tekom leta pripravljal tudi prav posebne izzive in aktivnosti.

Ostale poslovne partnerje projekta Miss Slovenije bodo polfinaliske spoznale preko dogodkov, ki jih bo organizirala ekipa Miss Slovenije. S temi bodo podpirale slovensko in Slovenijo, še posebej podjetništvo, turizem, glasbenike, športnike, avtorje, kulturno in naravno dediščino naše države. Tekom leta bo projekt Miss Slovenije povezoval manjše, zapostavljene kraje ter še naprej spodbujal državljane k medsebojni pomoči.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale