Novice in dogodki

Finalistke Miss Slovenije na virtualni konferenci izvoznika leta 2020

15 september 2020
Finalistke Miss Slovenije na virtualni konferenci izvoznika leta 2020

Odkar projekt Miss Slovenije gradi zgodbo podpiranja domačega, za njim stoji kar nekaj močnih in svetovno uspešnih slovenskih podjetij. Že več let projekt Miss Slovenije med drugim sodeluje tudi s podjetjem Dewesoft, ki se lahko pohvali z distribucijsko mrežo, ki pokriva 55 držav po svetu, med katerimi imajo kar 16 lastnih podružnic.

Slovenski izvoznik leta 2020, podjetje Dewesoft, s svojimi kakovostnimi merilnimi sistemi in merilno tehniko oskrbuje tudi svetovno najuspešnejša podjetja, kot so NASA, Porsche, Tesla, Airbus, Boeing, Daimler Benz, ESA, SpaceX, Caterpillar, Toyota, General motors…,  in s tem skrbi, da so npr. prevozna sredstva za nas čim varnejša in udobnejša za uporabo. Velik poudarek pa v podjetju Dewesoft dajejo tudi na kvalitetne medsebojne odnose, tako s poslovnimi partnerji kot tudi s strankami. 

Na vsaki dve leti zato organizirajo merilno konferenco, ki pa ni namenjena zgolj predstavitvi novih generacij inštrumentov, ampak tudi povezovanju, spoznavanju strank, predstavljanju slovenske kulturne dediščine, kar je tisto, kar njihove posle obogati z osebno noto in prispeva k izgradnji zvestih in močnih medsebojnih vezi. Pred dvemi leti, na zadnji merilni konferenci, je tako Slovenijo obiskalo kar 450 gostov iz celega sveta.

Čeprav je v letošnjem letu pandemija koronavirusa izvedbo merilne konference nekoliko otežila, pa se ji v podjetju Dewesoft niso želeli odpovedati. Merilno konferenco bodo zato izpeljali virtualno, skrbno pa že nekaj časa pripravljajo tudi zanimiv zabavni program, s katerim si želijo virtualni stik s strankami in poslovnimi partnerji narediti čim bolj oseben, pristen in sproščen.

Dewesoftovo virtualno merilno konferenco si bo možno ogledati vsak torek, od 15. septembra do 13. oktobra, z brezplačno registracijo na spletni strani.

V sklopu zabavnega programa bodo tako sodelovale tudi finalistke Miss Slovenije 2020, ki bodo vseh pet dni konference reševale različne izzive in se potegovale za posebno nagrado ter naziv Obraz VMC 2020.

Ker zgodbo projekta Miss Slovenije, o podpiranju slovenskega, lokalnega, močno čutijo tudi v podjetju Dewesoft, bodo v sklopu programa finalistke Miss Slovenije predstavljale tudi občine, iz katerih prihajajo, in tako vsaj kanček Slovenije pričarale v domovih gledalcev po celem svetu. Naknadno si videoposnetke lahko ogledate tudi na uradnem YouTube profilu projekta Miss Slovenije.

 

Spremljajte finalistke Miss Slovenije 2020 na VMC 2020 in za svojo favoritinjo pri izboru Obraza VMC 2020 glasujte tudi vi, s prijavo na spletni strani!

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale