Postani del zgodbe tudi ti!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale

 

 

 

Špela Šolaja, Ambasadorka More Than Beauty

Sem Špela Šolaja, 20. letna študentka, ki že od nekdaj najbolj uživa v stvareh, pri katerih lahko izraža svojo kreativnost. Sem oseba, ki občuduje unikatnost, drugačnost in posebnost.
Svojo strast sem tako našla v modi, skozi katero se lahko tudi sama izražam, zato sem se takoj prepoznala v zgodbi projekta More Than Beauty, ki podpira ravno to.

Vse se je začelo z mojim sodelovanjem pri projektu Miss Slovenija za Miss Sveta 2019. Projekt Miss Slovenije je v zadnjim letih postavil nove temelje, katerim samo zunanja lepota deklet ni dovolj. Če vprašaš mene imamo dekleta in ekipa, ki sodelujemo pri projektu res lepo poslanstvo, pri katerem z majhnimi koraki v pravo smer naredimo res veliko za našo prelepo Slovenijo. Projekt podpira slovenske kraje, podjetnike, športnike, kulturno in naravno dediščino, ter jim pomaga, da na ta način stopijo v ospredje in postanejo bolj prepoznavni. Na tem pa temelji tudi zgodba More Than Beauty, ki posebnim,manjšim, po našem ne dovolj opaženim podjetnikom, obrtnikom, idejam, okolju daje priložnost, da se pokažejo širšem trgu. 


Konec oktobra, se je s finalno prireditvijo moje sodelovanje pri projektu Miss Slovenija končalo, istočasno, pa se je začela pisati moja zgodba pri More Than Beauty. Hvaležna sem, da sem bila lahko del tega projekta, ki mi je odprl oči in pokazal pomembnost ohranjanja naše kulturne in naravne dediščine. Velikokrat sem mogla stopiti iz svoje cone udobja in si tako zgradila boljšo samozavest in izboljšala svoje javno nastopanje. Vse to, pa je bila zagotovo dobra odskočna deska za nadaljevanje moje zgodbe pri projektu More Than Beauty.
Trenutno je za nami otvoritev 1. showroom-a, ki pa se bo čez leto selil po vsej Sloveniji. Izdali smo tudi svoj prvi koledar, na katerem so predstavljeni kosi iz naše kolekcije. Res sem motivirana in polna idej, zato z ekipo že delamo na razvoju novega produkta, kateremu bom dodala delček svoje kreativnosti.


Spremljajte nas! 

Špela

 

 

 

Foto: Ivan Bliznetsov

  

Finalistke Miss Slovenije 2020 na izobraževanju o toplotnih črpalkah v slovenskem podjetju Kronoterm

14 julij 2020
Finalistke Miss Slovenije 2020 na izobraževanju o toplotnih črpalkah v slovenskem podjetju Kronoterm

Projekt Miss Slovenije svojim kandidatkam nudi možnost za pridobitev praktičnih znanj, ki jim bodo koristile tudi v nadaljnjem življenju. Preteklo sredo je zato projekt Miss Slovenije v sodelovanju s slovenskim podjetjem Kronoterm za finalistke organiziral izobraževanje o toplotnih črpalkah.

 

Finalistke Miss Slovenije so od junijskega polfinala v polnem teku z aktivnostmi in pripravami na finale. V sklopu projekta Miss Slovenije so se imele priložnost udeležiti mnogih izobraževanj in skozi vsebinske aktivnosti pridobiti tudi praktična znanja in spretnosti s področja organizacije in komunikacije z ljudmi, skrbi za zdrav način življenja, ustvarjanje poslovnih ciljev in načrtov.

Preteklo sredo, 8. julija 2020, pa so bile finalistke Miss Slovenije 2020 prisotne na zanimivem in praktičnem izobraževanju o toplotnih črpalkah pri najstarejšem slovenskem proizvajalcu toplotnih črpalk Kronoterm.

Slovensko podjetje Kronoterm je eno izmed podjetij, ki s svojo dolgoletno tradicijo, bogatimi izkušnjami in večkrat tudi nagrajenimi produkti dokazuje, da smo Slovenci lahko konkurenčni ostalim državam v Evropi in celo po svetu.

Kronoterm namreč s svojimi toplotnimi črpalkami oskrbuje ogrevanje gospodinjstva tudi v Avstriji, Italiji, Nemčiji, Švici, pohvali pa se lahko tudi z večkrat podeljenim nazivom »najbolj učinkovita toplotna črpalka v Evropi« in najboljšim rezultatom na inštitutu WPZ v Švici.

Ker pri projektu Miss Slovenije delujemo pod sloganom »Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo« in se močno zavedamo, da je pomembno, da podpremo slovenska podjetja, proizvajalce, umetnike, športnike, se zato z njimi povezujemo in kandidatkam v sklopu aktivnosti predstavljamo njihovo delo, znanje, izkušnje.

Finalistke Miss Slovenije 2020 so se imele tako možnost udeležiti predavanja o toplotnih črpalkah in se pobližje spoznale s sistemom ogrevanja gospodinjstev in poslovnih objektov. Ogledale so si lahko različne topotne črpalke in njihov sistem delovanja, med drugim tudi toplotno črpalko Adapt, ki je bila razglašena tudi za eno izmed najtišjih toplotnih črpalka na evropskem trgu.

Toplotna črpalka Adapt je prilagodljiva v delovanju, vgradnji in izgledu. Zasnovana s ciljem, da tehnologija postane nevidna, da se naprava po vgradnji čim bolj zlije z okolico, da s pojavnostjo in hrupom ne vzbuja pozornosti, hkrati pa z izjemno učinkovitostjo uporabniku zagotavlja maksimalno udobje v smislu ogrevanja, hlajenja, nizke hrupnosti in nizkih stroškov obratovanja.

Ker je toplotna črpalka Adapt s svojim dizajnom tudi vizualno nemoteča in obenem zanimiva, se jo lahko dobro umesti tudi v zunanje in/ali notranje okolje. Finalistke bodo zato v naslednjem izzivu povezale zanimivo slovensko arhitekturno dediščino v svoji domači občini in jo povezale z modernim dizajnom toplotnih črpalk.

Spremljajte nas na socialnih omrežjih projekta Miss Slovenije in si poglejte, kako se bodo finalistke izkazale na naslednjem izzivu!

Name:
Email:
Subject:
Message:
x